8 ayda 8 kg

8-9 aydır body yapıyorum ve 8-9 kilo kaldırabiliyorum biceps calışırken acaba normal mi yoksa geri mi kalmışım? 10 kg yi de kaldırabilirim 8 erden 4-5 set yapabilirim 10 kg ye geçiyi mi? )

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normali ne kadar olmalıydı?

en az 5 cn kollarin buyumeliydi benim 8 ayda 8cm kollarim buyumus bide 15 cm belim incelmisti yani 1cm fln bunlar 10 senelik sporcularin gelismesi gibi bisey sen berbat gelismissin agirligi birazarttir beslenme dinlemene bak drop vy superset yap salondaki hocanla konus

Şimdi hocam büyüme işi yağlı bir şekilde de yapılabilir.
Yani kollarını 31cm den 36 cm e de çıkarabilirsin yağlı bir şekilde lakin define olduğunda kolların gene küçülecektir.
Yine de 9 aya rağmen büyüme durumun az gibi geldi ya yeteri kadar beslenmiyorsun yada antreman programın yanlış.
Programlarını yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Evde şu sekilde yapıyorum salona gitmiyorum biceps için hummer curl dumbell Curl ve ters tutus dambıl kaldırıyorum triceps için dambıl triceps extension, Seated dambıl triceps extension triceps dips ve triceps kickbacks kol programım bu 3 güne 1 kez çalışıyorum yani 3. Gün yine kol calısmıs oluyorum ve full body yapmaya yeni başladım 1 ay falan oldu

Evde şu sekilde yapıyorum salona gitmiyorum biceps için hummer curl dumbell Curl ve ters tutus dambıl kaldırıyorum triceps için dambıl triceps extension, Seated dambıl triceps extension triceps dips ve triceps kickbacks kol programım bu 3 güne 1 kez çalışıyorum yani 3. Gün yine kol calısmıs oluyorum ve full body yapmaya yeni başladım 1 ay falan oldu

Hocam ben bölgesel çalışıyorum.
Göğüs + biceps şeklinde o hafta içerisinde biceps + triceps var yani kolu haftada 2 kez çalışıyorum.
3 hareket 4 tekrar şeklinde çalışıyorum.
4 ayda 31 - 35 cm oldu, creatin kullandım ve birazda yağlı bir şekilde aldım.
Bence beslenmen yetersiz.

kolunun az büyüme sebebi göğüs + biceps yapıyosun diğer günde triceps yapıyosun göğüs çalışırsan zaten tricepsin çalışıyor dinlenmeden protein sentezi tamamlanmadan tekrar çalıştırıyorsun o yüzden 9 ayda 1,5 cm gelişir

kolunun az büyüme sebebi göğüs + biceps yapıyosun diğer günde triceps yapıyosun göğüs çalışırsan zaten tricepsin çalışıyor dinlenmeden protein sentezi tamamlanmadan tekrar çalıştırıyorsun o yüzden 9 ayda 1,5 cm gelişir
Hocam dediğiniz şekilde çalışıyorum 4 ayda kolda 4-5 cmlik büyüme oldu.
Bence arkadaşın beslenme programında bir hata mevcut, beslenme programını paylaşır mısın?

Back
Yukarı