8 Ayda 20 Kilo verdim ama Yardıma İhtiyacım Var ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar amatör olarak kilo vermeye çalışıyorum.Çok fazla kas kütlesi kaybetmedim.Yemeği özellikle fastfood kesmeyerek verdim şimdiye kadar.
Süreci hızlandırmak ve daha sağlıklı olması açısından 5 gündür ciddi bir şekilde başladım.Bu sebeplede yardım almak istiyorum. 3 Resim koyacağım.Sırasıyla
122 - 112 - 103 şeklinde.Şu an 102.8 civarındayım. İlk hedefim 90 kg olmak. Boyum ise 185 cm.Hergün spor salonuna gidebilme imkanım var.Fakat 20 kg vermeme rağmen çok değişiklik göremiyorum kendimde.Yanılıyor muyum onu öğrenmek istiyorum.Bacaklarda yağ kalmadı diyebilirim.İyi durumdalar.Neredeyse tüm kilom üstlerde kaldı.Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.

Eklentiler

• DSC_0181.jpg
    DSC_0181.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 529
  • DSC_0246.jpg
    DSC_0246.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 501
  • DSC_0311.jpg
    DSC_0311.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 458
İlk fotoğrafla sonuncu arasında gözle görülür fark var. Hergün gereksiz de haftada 3 gün tüm vücut çalışması yeterli olur ama kas kaybı olmaması için ağırlık çalışmanız şart, yoksa daha düşük yağ oranlarında kesinlikle kas kaybı olur. Yağ oranı azaldıkça değişim daha hızlı oluyor gibi gelmeye başlayacaktır.

Bence iyi ama beslenmeye yeterli önemi vermediğinden istediğin sonucu alamıyorsun.Doxux un dediği gibi antrenmanlara çok yüklenme.Beslenmeye önem ver biraz.Sıkı bir diyete girip süreci hızlandırabilirsin diye düşünüyorum.

en az 3 gün ağırlık çalışmanı öneririm[DOUBLEPOST=1400326732][/DOUBLEPOST]yapacağın güzel bir ağırlık antrenmanıda sana çok iyi kalori yaktırır

kardiyoya asılmayı bırakmalısın
kilo verme süreci yavaşlıyacaktır
tam bir vücut geliştirme programına başlamanı öneriririm
ama sonuçlar daha güzel olucaktır.
yolun açık olsun.beslenme çok önemli.diyet programını oluşturmalısın.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı