8 Aydır BB yapıyorum şimdi yanları eritmek istiyorum en az hasarla nasıl zayıflarım ?

rednose7

Üye
Ben yaklaşık 8-9 aydır BB yapıyorum ve yüzüm bana şişman gibi geliyor ve yanlarım beni rahatsız ediyor bunun yanında kollarımı ve göğüslerimi kaybetmek istemiyorum kilo verirken en az hasarla bu dönemi nasıl atlatırım:confused: şimdiden teşekkürler bench_O

Uzun zamandır ağırlık kaldırmadığın için kas kütlesi kazanman başlarda kolay olur, böylelikle yağları eritirken problem yaşamazsın.

Ahmed sanırım beni yanlış anladın ben 8 aydır Body ile uğraşıyorum ve şu anda yapıyorum ben sadece biraz kilo vermek yanlarımdan kurtulmak ve yüzümün şişliğinin gitmesini istiyorum ve kollarımın ve göğüslerimin inmesini istemiyorum bunun için ne yapmalıyım ? :)

yaza bikaç ay kaldı
en güzel yağ yakım sporu yüzmedir
yağlarının yandığını hissedenekadar yüz
doymuş yağlı yiyeceklerden kaçın
bb çalışması sonrası kardiyo çalışma

Bende aynı şekilde düşünüyorum 8. ayımı doldurunca 1 ayda cardio ve definasyon dönemine giricem yazın kilo vermek daha kolay oluyormuş.Kas kaybını en aza indirmek benimde hedefim o yüzden konunun takipcisiyim xD

Bende aynı şekilde düşünüyorum 8. ayımı doldurunca 1 ayda cardio ve definasyon dönemine giricem yazın kilo vermek daha kolay oluyormuş.Kas kaybını en aza indirmek benimde hedefim o yüzden konunun takipcisiyim xD

Keşke bizde hocalarımızdan bilgi alabilsek thums:

9 aydır bb yapıyorsun ve yaglarından nasıl kurtululacagını bilmiyorsun öyle mi ?
cardio cardio cardio

Back
Yukarı