8 Ay Suplementsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Herogaki

Üye
Arkadaşlar 8 aydır suplement kullanmadan vücut geliştirme yapıyorum kol , göğüs , sırt gibi bölgelerim eskisine oranla iyi bir gelişim gösterdi.
-
15 Yaşındayım 1.79 boyunda ve 68 kiloyum.
rzdug.jpg

rzdwd.jpg

rzfkj.jpg

1.79 boyunda ve 68 kiloyum zayıf gözüküyorum yalnız şaşırtıcı bir biçimde göbek problemim var biraz. Hacim kazanmak için bulk yapmaya karar verdim ancak bel bölgemin daha fazla yağlanması gibi bir sorun olmasından çekiniyorum sizce ne yapmam gerekiyor :(

Bel bölgem ;
rzfqx.jpg

Resimde göründüğü gibi bel bölgemde bir yağlanma var onun dışında vücudum genel olarak zayıf gözüküyor...

Genel Gelişimim ve yağlanma problemimle ilgili yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

Gözle görülür değişim olmuş, tebrikler. Göbek sorunun yok, nerden çıkartıyorsun. Aynen devam et, kütle kazanmaya bak. Biraz yağlanma olursa sonrada halledersin nasıl olsa. Yağ yakmak kas kütlasi kazanmaktan kolaydır.

Bir an önce hacim almak istiyorsun sanırım ama bence bulka falan girme bi 1-2 yıl daha devam et ve kas kütlesi kazanmaya bak yoksa 6 ayda 10kiloda alırsın ama göbeğim belim yağlandı diye gezersin.Sende şuan belirli bir kas kütlesi oturmamış ve bu kütleyi oturtmadan bulka girersen yağlı bir insandan farkın olmayacaktır.Başarılar.

Salonda karın çalıştırmıyorlar mı en azından her gidişinde ağırlıklı makinada 3 set mekik yapsaydın belin yağlı olmazdı

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim :) o zaman aynen çalışmaya devam etmeliyim :))

Kol sırt gelişi güzel omuz iyi karın ve gögüs biraz az gelişim göstermiş.
Önerim güzel bir orantı için karın ve gögüs çalışmalarını ve protein oranını arrtır :D
Sağlam bir değişim genel olarak :D

Hacimlenmeye çalışmalısın , biraz zayıf bir vücudun var.Göğüs , Karın , Triceps yüklenmeni öneririm.Farklı antreman stilleriyle zorlamayı dene kaslarını bir süre piramit denesen mesela çok iyi olur.Birde beslenmeni artırman gerekli.

Dostum karbonhıdrata bol bol yuklen gerekırse ekonomik durumun varsa bı karbonhıdrat al ıstersen sana muscletechın mass tech adlı urununu onerebılırım bı arkadasım kullanıyor memnun yanı ama ekonomık durumum yok dıyorsan eger makarna pılava yuklen. Başarılarının devamını dilerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı