8 ay da geldiğim nokta 61 kg - 75 kg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
vucudumda hafif yağlanma vardı 2 ay definasyon ile başladım ve son 6 aydır ölümüne bulk yapıyorum.. yaşım henüz 19,isteyen olursa sırt ve bacak resimleri mi de gösterebilirim.

Eklentiler

• R3qF7SC.jpg
    R3qF7SC.jpg
    175,2 KB · Görüntüleme: 443
  • V3jiOSU.png
    V3jiOSU.png
    448,4 KB · Görüntüleme: 469
  • XY5vSMW.png
    XY5vSMW.png
    886,6 KB · Görüntüleme: 487

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 398
Muazzam .. Antreman ve beslenme programından bahseder mısın ?
Teşekkürler antrenman programım bölgesel beslenme ise bulk yapıyorum günlük protein ve karbonitrat ihtiyacımı karşılıyorum, ama pek beslenmeme dikkat etmiyorum, tabikide bununda bedeli var haftanın en az 5 günü koşuyorum.
bölgesel antrenman şuanlık 4 gün
gögüs
ön arka kol
omuz sırt
bel karın bacak
ama programımı değiştireceğim ay başında.

Merak ettiğim sey protein tozu yada baska bisey kullandın mi hic yoksa sadece yiyeceklerden mi karşıladın
amino 2000de kullandım ama rezalet bir üründü bi faydası olduğunu sanmıyorum, iyi beslendiğimi düşünüyorum, aşırı yağlı yememe rağmen vucudum yağsız.

öncesi ve sonrası ölçülerini paylaşır mısın
bunlar için çok pişmanım ne ilk resimlerim var nede ölçülerim :D

benimde aynı şekil kilo almam lazım 2.ayım bitmek üzere 2 kilo filan aldım kollarda 2-2.5 cm gelişme var ama aynaya bakınca bazen olmıcak hep böyle zayıf olucam gibi geliyo sizler sayesinde bu paylaşımlarınız sayesin tekrar gaza geliyorum pes etmek yok senide tebrik ederim sağlam bi vücut yapmışsın başarıların devamını dilerim

Teşekkürler. :)
benimde aynı şekil kilo almam lazım 2.ayım bitmek üzere 2 kilo filan aldım kollarda 2-2.5 cm gelişme var ama aynaya bakınca bazen olmıcak hep böyle zayıf olucam gibi geliyo sizler sayesinde bu paylaşımlarınız sayesin tekrar gaza geliyorum pes etmek yok senide tebrik ederim sağlam bi vücut yapmışsın başarıların devamını dilerim
teşekkürler ben hala kendimde gelişme yok zannediyorum :):) eski resimlerime bakınca anlıyorum sürekli resim çekilmeye bak, sadece vucut olarak değil, öz güvenli ve canlı olmak yüz değişimine bile etki ediyor :)
ben ilk aylar hiç gelişemedim sonra birden geliştim sabret, vucut birden atıyor kendini bi bakıyorsunki 3. aylarda her geldiğinde gelişiyorsun. :)

Gelişimin cidden motivasyon edici olmuş bende 61 kiloyum şuan bu hafta sonu 1.ayım bitmiş olacak inşallah 8.ayları görmek nasip olur.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı