Gökmen Keskin
Üye
Merhabalar bundan 10 ay önce bilgisayar başında motivasyon videoları izlerken elimdeki yarım çikolatayı kenara koyup bu sporu yapıcam dememle başladı bu değişim bunu dedikten hemen sonra değiştirmeye başlamıştım hayatımı ve hemen araştırma sürecine başladım önce herşeyi öğrenmek istiyordum bilinçsizce yapmak istemedim yaklaşık 2 ay boyunca videolar makaleler kitaplar. Artık yeterli bilgiyi toplamıştım ve VG'ye başlamanın zamanı gelmişti bu 2 aylık süreçte olması gerektiği gibi beslendim ve bu beslenmeyede alışmış oldum kendi antrenman ve beslenme programımı hazırlayarak çalıştım çünkü doğru yaptığımdan emindim bu benim için en büyük motivasyon kaynağıydı aynı zamanda etrafımdaki "oğlum uğraşma gel şundan yiyelim, sen en fazla 1 ay sonra bırakırsın, ne zamana kadar yapabiliceksinki" diyenlere "oo kardeşim vücut yapmışın" dedirttiğimde zaten amacıma çok yaklaştığımı anlamıştım. Her zaman söylerim bu spor azim işi, irade işi, fedakarlık işi yani herkesin harcı değil.
Başlangııç 105kg 40cm kol
Şuan 84kg 38cm kol
diğer bölgelerin ölçümünü yapmadım yağ oranıma bakarak galiba 76-77 kg kadar daha inmem gerekiyo sizce nasıl bir yol izlemeliyim fikirleirniz ?
Başlangııç 105kg 40cm kol
Şuan 84kg 38cm kol
diğer bölgelerin ölçümünü yapmadım yağ oranıma bakarak galiba 76-77 kg kadar daha inmem gerekiyo sizce nasıl bir yol izlemeliyim fikirleirniz ?
Eklentiler
-
a.jpg21,7 KB · Görüntüleme: 2.429
-
b.JPG130 KB · Görüntüleme: 2.447
-
c.JPG70,8 KB · Görüntüleme: 2.336
-
ç.jpg8,4 KB · Görüntüleme: 2.338
-
f.jpg53,7 KB · Görüntüleme: 2.527
-