73 kg den 84 e 5 ayda ..

Arkadaslar 1.5 yil muay thai yaptim ve orayi biraktigimda 73 kgyim ve 4 aydir bu sporu yapıyorum bu sporda ilk 2 ay ciddiyetsiz yaptim . Beslenmeye dikkat etmeden . Son 2 aydir dikkat ediyorum kullandığım ürünler prv amino 6300 muschlepharm combat whey baslamadan önce
uqa6ezym.jpg
Suanki halim
yqatumu5.jpg
se5ygare.jpg
a8enuvab.jpg
yorum yaparsaniz sevinirim yagli bir vücudum olduğunu biliyorum biraz daha sisirip define olmayi düşünüyorum yorumlarinizi bekliyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1397979493924.jpg
    uploadfromtaptalk1397979493924.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 839
harcadıgın calori - 500 altı beslen bol karb al heem kas al hem yag yak..vucudun yaglanıyorsa afedersn o bul kdeğildir.. yaglanmadan yapmak ıstıorsan hafıften yag yakmak ıstıosna cardio ekle + harcadıgın calori +300-400-500 al

Olumlu olumsuz yoruma herzaman açığım Teşekkürler kardesim dikkate alacağım :)

Bundan sonra nasil bir yol izlememi onerirsiniz definasyon mu yoksa hacime devammi benim dusuncem 1.5 ay kadar daha hacim cunku elimde combat var :) ve sonra definasyon sizin görüşleriniz nedir

Önceki resmini atsaydın iyiydi bence gelişim iyi ama.
Benimde başlangıçım normal bir zayıflıktaydı başladım 55 kilo ile 5-6 ay sonra vücudumun fotosunu atıcam before after olarak bakalım ben ne kadar gelişmişim :) 2 günde 1 street workout ve o dinlenme gününde hafif antreman olan ( 8 min abs - bel basen vs. yağları eritme hareketleri ve şınav mekik barfiks programı uyguluyorum).

Tesekkurler arkadaşlar baslamadan once cekmistim silinmiş :)

Back
Yukarı