7 kilo vermem lazım yardım

Merhaba abilerim.Ben 17 yaşında 177 76 kiloyum.vücudum da yağlanma cok var.Kas yok.Spor salonuna yazılmayı düşünmüyorum.Evin orda koşu alanları var orda koşucam her gün.Günün hangi saati kaç dk koşmalıyım?Bitki çayını ne zaman içmeliyim.?Kayısı ve kiraz sapı çayı var.Hep wc de olucam anlaşılan :D

Senin için en iyi vakitte koşman daha iyi olur ben akşamları koşmayı severim , sen istersen sabahta ( aç karnına değil) koşabilirsin. Çay olarak yeşil çay öneririm ayriyeten diyetsiz çok verim alamazsın koşudan

Senin yerinde olsam bir bisiklet + bir mp4 alır uzun yolculuklar yapardım.Mesela sinop'un boyabat ilçesinde oturuyorsun sinopla arasında 100-150 km felan var.Gidersin 3-4 saat 1 saat kafede veya denizde keyif çatar akşamda dönersin :).Hem keyifli olur hem kilo verir hem kas yapmış olursun.Eskiden yapardım böyle şeyler :))

Bisikletle uzun yol yapmış biri olarak. Rüzgar otoyolda adamı çöp poşeti gibi savurur. 100-150 km yol bisikletle en az 7-8 saat demek gidersen sakin köy yollarını seçmen lazım onda da yalnız olmaz köpek çok oluyo korkuturlar. Bisikletle gunde 10 km yeterde artar.

Tanrı Türk'ü korusun.

Back
Yukarı