7 aylık süre..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Camel

Üye
Adsızbodyyy.jpg

S.a Arkadaslar...Spora baslamadan önceki halimi az cok resımden görüyorsunuz..7 aylık bi sürecden sonra bu değişimi elde edebildim..Suplement kullandım ilk 3 ay yaptıkdan sonra Mass gainer 4000 kullandım...Son 1 ay da ise Protein tozu Kullanmaya basladım...Normalde hiç bi şekilde resim paylasımı yapmazdım fakat bir kac hafta önce tanımadıgım birisi tarafından resimlerim alınrak sahte bı üyelikden kullanılmıs..konu acılmıs..cogu arkadas 7 aylık bi sürec olmadıgını ve hatta steriod falan kullandıgımı idda etmiş..o yüzden böyle birseye başvurdum...
Başlangıç
Kilo-61
Kol-30
Omuz-108

Sonraki..
Kilo-69
Kol-39
Omuz-126

Gerçekten başarlı bir değişim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Konun kilitlenecek birazdan..

sebeb ne illa cıplak resimmi atacagız bız buraya sacmalık bence ya

Sen burayı defile mi sandın? Kıyafetlerin üzerinde nasıl dıracağına mı bakacağız? Adam gibi foto atacaksan at, insanların vaktini çalma burada.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı