• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

7 aylık ev çalışmam yaş 17

beyler 7 aydır aralıksız sürekli ağır şekilde çalışıyorum epeyi bi geliştiğimi hissediyorum,eleştrilerinizi bekliyorum beyler... beyler ilk fotoğrafta boyun kasımı gösterdim

Eklentiler

• IMG00441-20120904-1629.jpg
    IMG00441-20120904-1629.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 1.189
  • IMG00439-20120904-1628.jpg
    IMG00439-20120904-1628.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 1.200
  • IMG00438-20120904-1628.jpg
    IMG00438-20120904-1628.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 1.318
  • IMG00437-20120904-1627.jpg
    IMG00437-20120904-1627.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 1.691
  • IMG00443-20120904-1630.jpg
    IMG00443-20120904-1630.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 1.241
  • IMG00442-20120904-1630.jpg
    IMG00442-20120904-1630.jpg
    57,6 KB · Görüntüleme: 1.059
eski yeni diye verseydin fotoları belki yorum yapılabilirdi

Nedense evde çalışanların sırt-kanat bölgeleri pek iyi olmuyor hepsi için söylemiyorum ama genelimiz böyle :) Aynı sorun bende de var.

Daha cok yolunuz var, bikmadan calismaya devam.Beslenmenizi gozden geciriniz.

Karın kası öyle olmaz.Şimdi sen karın kasım var diye geziyorsun fakat yok.Oraya iki yumruk atsalar anında canını yakıverir .Önemli olan görünüş olarak birşeyler yapmak değil dayanıklılığını arttırmak bunun içinde karın kası çalışırken canın sürekli yanmalı sürekli acı çekmelisin ve bunu sevmeye başlamalısın.Acı çekmeyi sevmeye başladığın an birşeyler becerebilmişsin demektir kardeşim.

Eğer dediklerimi uygularsan dayanıklı bir vücudun ve karın kasların olur ,zaten dayanıklılığını arttırırken görünüş olarakta bir şeyler kazanıyorsun.O yüzden beslenme programına dikkat et ,bol bol tavuk göğüsü ,pilav ,su ,özellikle yumurta akı tüket.Farkı o zaman anlarsın.
Sonra dersin işte bir zamanlar şu forumda mehmet kardeşim bunları söyledi bana bende yaptım allah razı olsun :)

Başarılar dilerim.Acı ÇEK ki birşeyler kazanasın.Vurduğun kişiyi itmek mi istersin yoksa olduğu yerde bitirmekmi ?

7 ay sabırla çalışman çok iyi, çalışma disiplini var, bence de beslenme ve belki de çok fazla antrenman yapmandan kaynaklanan hacim kazanamama sorunun olabilir

Ayrıca Sevgili pedro artık bir salona yazılsan daya iyi olur çünküvücudun ektomorf. Evde geliştirilebilecek bir vücuda sahip değilsin. Kesinlikle salon şart. o 7 ayı ısınma olarak sayıp bir an evvel kesin bir altyapı oluşturmak için salona başlamanızı tavsiye ediyorum.

Karın kası öyle olmaz.Şimdi sen karın kasım var diye geziyorsun fakat yok.Oraya iki yumruk atsalar anında canını yakıverir .Önemli olan görünüş olarak birşeyler yapmak değil dayanıklılığını arttırmak bunun içinde karın kası çalışırken canın sürekli yanmalı sürekli acı çekmelisin ve bunu sevmeye başlamalısın.Acı çekmeyi sevmeye başladığın an birşeyler becerebilmişsin demektir kardeşim.

Eğer dediklerimi uygularsan dayanıklı bir vücudun ve karın kasların olur ,zaten dayanıklılığını arttırırken görünüş olarakta bir şeyler kazanıyorsun.O yüzden beslenme programına dikkat et ,bol bol tavuk göğüsü ,pilav ,su ,özellikle yumurta akı tüket.Farkı o zaman anlarsın.
Sonra dersin işte bir zamanlar şu forumda mehmet kardeşim bunları söyledi bana bende yaptım allah razı olsun :)

Başarılar dilerim.Acı ÇEK ki birşeyler kazanasın.Vurduğun kişiyi itmek mi istersin yoksa olduğu yerde bitirmekmi ?

sen konuya çok farklı bir boyuttan bakmışsın :)

tavuk göğüsü ? :D

vücudun genel olarak bi hayli hacimsiz,ama yağ oranı düşüklüğünü avantaj haline getirebilrsin..
beslenmene gerekli önemi vermelisin, bunun için forumdaki senle aynı vücut tipindeki arkadaşların beslenme günlüklerini inceleyebilirsin..

niye birine vursun niye biri onun karnına yumruk atsın,vücuduna yorum istemiş,sakin ol şampiyon..:)

Back
Yukarı