BarışBakmaz
Üye
Öncelikle herkese selamlar.
Yaz başında tam olarak haziran 2 den bugüne kadar aralıksız spor yapıyorum başlarda haftada 4 gün olarak antrenman yaptım ve ilk 2 ay pek diyetle uğraşmadım yani sınırlar koymuştum ama çok üstüne düşmedim sonraki 4 ay boyunca diyetimi 1 kere bile bozmadan uyguladım her 2.5-3 saatte bir yemek yedim dershane ye giderken yada arkadaşlarımda kahve içmek gece dışarı cıkmalara kadar yemeklerimi yanımda taşıyordum ve hala taşıyorum günlük en az 6-7 öğün yemek yemeye devam ediyorum . Diyetimde yaptığım ufacık bir hata yüzünden biraz fazla zayıfladım
ilk 6 ayda kilo verme üzerine düşüyordum sonra gerçekten antrenman yapmayı çok sevdiğimi fark ettim zaten haftada 6 gün antrenman yapmaya çoktan başlamıştım . Son 1 ayda 2 kiloya yakın aldım diyetimdeki ufacık bir düzeltmeden sonra
. Deri sarkıklığı olduğu için karın kaslarım genelde gözükmüyor kendimi bildim bileli kiloluyum bir zamanlar 110 kiloyada kadar yükselmiştim bir avuctan fazla deri kaldı karın bölümünde . Zayıf yerlerimi genel olarak karın ve omuz bölgesi olarak görüyorum sizinde görüşlerinizi merak ediyorum . Protein tozu , Bcaa , Creatine kullandım şuana kadar zararlı yada değil ki bence değil sonuçta Türkiye'de tavukta bile delilercesine hormon varken protein tozunu yada başka bir tozu eleştirmek komik olur . Sivilcelerin kusuruna bakmayın teşekkürler.
Başlangıç ölçülerim ve yağ oranım
Bel : 107
Kol : 44 (yağlı)
Göğüs : 86
Omuz : 113
Kalça 114 (yanlış hatırlıyor olabilirim)
Yağ oranı kesin değil hocamın görüşleriyle olan oran çok yada az olabilir
(%25-%30) arası
Şimdiki ölçülerim ve yağ oranım
Bel : 75
Kol : 38
Göğüs : 103
Omuz : 122
Kalça 92
Yağ oranım %10'dan aşağılarda
Yandan karın ve bel
Başlangıç
Başlangıç
4 ay sonra
Şuanki
Sırt
Başlangıç
Şimdiki
Başka bir sırt pozu
Önden
Başlangıç
Şimdiki
Kol
kol için öncesi resmim yok ne yazık ki çekmeye değer bulmamış galiba başlarda

Yaz başında tam olarak haziran 2 den bugüne kadar aralıksız spor yapıyorum başlarda haftada 4 gün olarak antrenman yaptım ve ilk 2 ay pek diyetle uğraşmadım yani sınırlar koymuştum ama çok üstüne düşmedim sonraki 4 ay boyunca diyetimi 1 kere bile bozmadan uyguladım her 2.5-3 saatte bir yemek yedim dershane ye giderken yada arkadaşlarımda kahve içmek gece dışarı cıkmalara kadar yemeklerimi yanımda taşıyordum ve hala taşıyorum günlük en az 6-7 öğün yemek yemeye devam ediyorum . Diyetimde yaptığım ufacık bir hata yüzünden biraz fazla zayıfladım
Başlangıç ölçülerim ve yağ oranım
Bel : 107
Kol : 44 (yağlı)
Göğüs : 86
Omuz : 113
Kalça 114 (yanlış hatırlıyor olabilirim)
Yağ oranı kesin değil hocamın görüşleriyle olan oran çok yada az olabilir
(%25-%30) arası
Şimdiki ölçülerim ve yağ oranım
Bel : 75
Kol : 38
Göğüs : 103
Omuz : 122
Kalça 92
Yağ oranım %10'dan aşağılarda
Yandan karın ve bel
Başlangıç
Sırt