Marko Pasa
Üye
Arkadaşlar silinen bir konuda gördüm bir sporcu abimiz (reklam olur diye soylemiyorum) 7-8 set 5-6 tekrar yapın diyor. Agir girin ve fazla hareket yapmayın diyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Banada mantıklı geldi hatta geçen hafta salondaki hocada bana bunu önermişti en başta dikkate almadım eski sistemle devam ettim piramit sisteme ama bugün bu abinin videosunu görünce kafam karıştı banada mantıklı geliyor ama. Ustadlardan yorum bekliyoruz.Mantikli bir sekilde elestirildigi ve saygi cercevesini asmadigi surece bence isim verilebilir.
Savas cebeci'nin kas buyutme programlarini diyorsun sen. Cebeci basindan beri bu sekildemi program yapiyordu yoksa sonradan anladi da o yuzdenmi boyle yapiyor bilmiyorum.
Ama gecen ben de ayni seyi dusundum. Max agirligi artirmak icin tekrar sayilarini dusuk tutup, hipertrofi olussun diye set sayisini artiriyor. Tukenise max agirlikla gidiyorsun yani. Bana mantikli geliyor.
Lakin ustadlar ne der bilemem. Bu programi deneyip sonuc alan birisi varsa goruslerini almak faydali olur.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi