7-8 aylık ev çalışması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunlarıda bu gün salonda çekindim ölçülerimi vs yazdım.. Pek ayrıntıya giremedim ama yorumlara eleştiriye açığım..

Eklentiler

• Görüntü0365.jpg
    Görüntü0365.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 386
  • Görüntü0366.jpg
    Görüntü0366.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 445
oldukca ıyı gelısme olmus ılk fotolara gore

daha agır ıdman yap

cok duzenlı ve dengelı beslen

yuksek karbonhıdrat + yeterlı proteın al

bnce yasına gore oldukca ıyısın ama onu solım tebrık ederım . basarılar

oldukca ıyı gelısme olmus ılk fotolara gore

daha agır ıdman yap

cok duzenlı ve dengelı beslen

yuksek karbonhıdrat + yeterlı proteın al

bnce yasına gore oldukca ıyısın ama onu solım tebrık ederım . basarılar

saolasın steev forumda çok aktifsin öncelikle bunu belirteyim.. Tavsiyelerin için saol tüm imkanları zorluyorum :)
Çok iyi dostumthums:

saolasın arda imkanları sonuna kadar zorluyorum maddi manevi..

Beyler fotolarımı yüklüyorum sonunda foruma, baştan belirteyim üyelik tarihimden önce sadece daha güçlü kollara sahip olmak için 3 tane dambılla başlamıştım ve çok bilinçsizce çalıştım bi 5-6 ay kadar. Ama yinede fotoları koyuyorum amaç eleştiri alıp doğru haraket etmek zaten..

Trapez Kasının Yanında Kemik Çıkmış.O Bendede Var Acaba NEyden Kaynaklanıyor?

Rambo16 belirtmiş zaten ölçülerin kısmen kendisine ait olduğunu.Boyu 1.90 olabilir ama kolu 42 olmayabilir.İmzada yazan hedeflediği ölçülermiş anladığım kadarı ile.

Tebrik ederim ilk resimlere göre iyi toparlamışsın kendini.Supplement kullanıyor musun ?

supplement balık yağı ve protein kullandım.. Bi kaç kere de arginin kullanmıştım..

okadar yani creatin bile kullanmadım daha .. ((:

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:17 ----------

kolların 42 lik değil 32 bile olamaz lütfen dürüst olalım.ayrıca evde fazla gelişemezsin salona yazıl

önce konuyu adam gibi oku ondan sonra ahkam kes tamam mı kardeşim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı