7-8 Aylık BB boy 182 kg 75

2012 plajlarına bomba gibi girer bu vücut...

2012 plajlarına bomba gibi girer bu vücut...

aynen aynen. yalnız fotoğraftan mıdır bilmiyorum sol kol ve göğüs daha büyük duruyor. özellikle sol biceps daha dolgun gözüküyor gibi geldi.

eyv kardeşim şuan bulk vücudum bu 85 olup ocak şubat a kadar sonra şubattan mayıs hazirana kadar definasyonla yaza hazır olucam inş.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:04 ----------

belki açıdan olabilr ama yan yana koyduğumda bi farklılık yok ama sol bi 37.5 falan çıkıyo ama definsyon sürecinde bi sorun kalmaz diye düşünüyorum

Vallahi benchte ne yapayorsun, yapamıyorsun orasını bilmem ama...

Vücut olmuş; Tebrikler, çok güzel gelişim :)

Evet Arkadaşlar ilk başladığımda 62 kg idim şimdi 75 kolum 28-29 du şimdi 37-38 sormak istediğiniz birşey varsa sorabilrsiniz şimdiden yorumlar için teşekkürler.

o kadar kilo almayı nasıl başardın acaba? :)

benim metobolizmam çok çok hızlı yani yediklerimi metobolizması yavaş olan biri yese 40 kg alırdı :) nasıl aldığım 5 öğün yiyorum ve karbonhidrat kg umun 3-4 katı alıyorum kısacası 4000-5000 kcal alıyorum.

benim metobolizmam çok çok hızlı yani yediklerimi metobolizması yavaş olan biri yese 40 kg alırdı :) nasıl aldığım 5 öğün yiyorum ve karbonhidrat kg umun 3-4 katı alıyorum kısacası 4000-5000 kcal alıyorum.

aynen benimde metabolizmam çok hızlı rica etsem örnek bi günlük beslenme menünü yazabilirmisin bende karbonhidrat almayı düşünüyorum ve acaba kullandığın karbonhidratın markası neydi?

not:182 boyum var 63 kiloyum

serious mass gainer tavsiye edebilirim. ve öğünlerinde pilav makarna eksik etme öğünde neler yediklerimi yazmam baya bi sürer beyaz ekmekte çok abartmadan yemelisin benim şuan hedefim 85-90 olup definasyonla 80 e düşmek sanada tavsiye ederim.

serious mass gainer tavsiye edebilirim. ve öğünlerinde pilav makarna eksik etme öğünde neler yediklerimi yazmam baya bi sürer beyaz ekmekte çok abartmadan yemelisin benim şuan hedefim 85-90 olup definasyonla 80 e düşmek sanada tavsiye ederim.

tamam,teşekkürler.

Back
Yukarı