6 pack sorunu

Birçok aynı sorunu yaşadığına inandığım için bu konuyu açtım.Birkaç ay önce çok mekik çekiyordum günde 750 minimumdu çıkmadığını anladığımda günde 100 200 taneye düşürdüm merak ettiğim şey neden işe yaramadığı.Yaşım 16 boyum 1.83 cm kilom 74 . Yardımcı olursanız sevinirim özellikle beslenme konusunda teşekkürler.

vücudum biraz yağlı 90 kiloydum 10 ay önce sonra yağları kardiyo yaparam yaktım fakat 6 pack için hala yağlı . Yağ oranımı bilmiyorumen kısa zamanda ölçücem.Başka hareketlerden kastın nedir ?

Öncelikle beslenmene dikkat etmezsen günde 3 saat mekik çeksen bile işe yaramaz. Şu an için mekiği de başka karın hareketlerini de boşver. Yağ oranını düşürmeye yönelik cardio hareketleri yapmalısın. Yağ oranın düşük olduktan sonra karın kaslarını hacimlendirmek zaten kolay iş.

günlük kalori ihtiyacımın altında beslenerek cardio çalışmalarına başlarım ozaman :D artık 1 - 2 aysonrada mekikleri kasarım teşekkürler

karnım inceldi biraz sabah uyandığım zaman midem boşken yani :D hafiften belirginleşmeye başladı çizgiler teşekkürler herşey için :)

Back
Yukarı