6 Haftalık Vücuttaki Gelişimler

6 Hafta önce : Kilo:71.9 Omuz: 112 Göğüs: 93 Bel :87 Sağ kol: 31.5 Sol kol: 30.5 Yağ oranım: 15.9 Kas: 57.7

6 Hafta sonra : Kilo:77 Omuz: 118.5 Göğüs: 97 Bel :88 Sağ kol: 34 Sol kol: 32.5 Yağ oranım: 15 Kas: 61.5

Bacak da çalışıyorum düzenli ama ölçülerini almadım. Ayrıca karın kası hiç çalısmıyorum 1 gün gidip 1 gün gitmiyorum gelişimim hakkında fikirlerinizi yorumlarınızı bekliyorum...[DOUBLEPOST=1417254223][/DOUBLEPOST]???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Son düzenleme:
iki ihtimal var, ya ölçüm cihazı arızalı, ya da yediğin bebe püskevitleri yaramış. ben senin beslenme programını uygulamam,yani ne bileyim, bebe büsküvisini de sevmem zaten. eğer bu sonuçların gerçekliğinden eminsen çalışmaya ve beslenmeye aynen devam et derim.

before after fotoğrafı koy ona göre daha sağlıklı yorum yapılabilir.
önceki fotograflarım maalesef yok ama ölçümler bu şekil spor salonum öyle merdiven altı bi yer değil aletler olsun hocalar olsun donanımlı bi yer fotografsız degerlendırırmısınız[DOUBLEPOST=1417279326][/DOUBLEPOST]
iki ihtimal var, ya ölçüm cihazı arızalı, ya da yediğin bebe püskevitleri yaramış. ben senin beslenme programını uygulamam,yani ne bileyim, bebe büsküvisini de sevmem zaten. eğer bu sonuçların gerçekliğinden eminsen çalışmaya ve beslenmeye aynen devam et derim.
Kardesım bebe biskivülerini 2-3 haftadır yemiyorum vücuduma ne etkisi oldu onuda bilmiyorum ama ölçümler bu şekilde zaten 2 hafta yedım o da 1 kutu yapıyor..

Son düzenleme:
spor salonu kalitesi ile fotoğrafın olup olmamasını nasıl bağdaştırdın anlamadım ama beslenmen iyi ise ölçülerin fena değil.

spor salonu kalitesi ile fotoğrafın olup olmamasını nasıl bağdaştırdın anlamadım ama beslenmen iyi ise ölçülerin fena değil.
Kardesım 2 mesajı ayırırken oyle oldu tabıkı alakası yok spor salonu ıyı olmasıyla fotograf olmamasının :) elimden geldiğince beslenmeme dikkat ediyorum teşekkür ederim

spor salonu neresi bide program nasil bende basladim 6 haftalik bi program verdiler benimde kilo almam lazim beslenmen nasil

Back
Yukarı