6 haftalık biceps programı ve fark

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dsdseeeeerf.jpg
dsds.jpg

YORUMLARINIZ ÇOK ÖNEMLİ TEŞEKÜRLER

öncelikle amacım bakın nekadar geliştim gibi şaçma ve çocuksu şeyler degil onu bilin istiyorum güzel ölçü alıyorum normal şartlarda imkansız olan ölçüler ama bir sebebi var bu konudaki amacım eksiklerim neler ve definasyon için verilebilcek püf noktolar ve tavsiyeler yardımcı olan herkeze teşekürler

öncelikle amacım bakın nekadar geliştim gibi şaçma ve çocuksu şeyler degil onu bilin istiyorum güzel ölçü alıyorum normal şartlarda imkansız olan ölçüler ama bir sebebi var bu konudaki amacım eksiklerim neler ve definasyon için verilebilcek püf noktolar ve tavsiyeler yardımcı olan herkeze teşekürler
Hangi hareketleri uyguladın acaba ? Bide beslenme nasıldı ?

Hangi hareketleri uyguladın acaba ? Bide beslenme nasıldı ?
3 progragramda aldım bu ölçüyü ve şuanki programım
EZ BAR CURL 12.10.8.6
CABLE CURL 3.10
ZOTMAN CURL 4.10
CONCENRATİON CURL 4.10
TRİCEPS
LİYİNG TRİCEPS EXCEPTİON 12.10.8.6
RESERVE PUSH DOWN 4.10
ONE ARM TRİCEPS EXCEPTİON 4.10
EN SON DİPS.MAX[DOUBLEPOST=1420024764][/DOUBLEPOST]PROFİL FOTORAFIMDA KOLLAR SICAK BEYLER ONA ALDANMAYIN

3 progragramda aldım bu ölçüyü ve şuanki programım
EZ BAR CURL 12.10.8.6
CABLE CURL 3.10
ZOTMAN CURL 4.10
CONCENRATİON CURL 4.10
TRİCEPS
LİYİNG TRİCEPS EXCEPTİON 12.10.8.6
RESERVE PUSH DOWN 4.10
ONE ARM TRİCEPS EXCEPTİON 4.10
EN SON DİPS.MAX[DOUBLEPOST=1420024764][/DOUBLEPOST]PROFİL FOTORAFIMDA KOLLAR SICAK BEYLER ONA ALDANMAYIN
Beslenmene dikkat ettinmi kullandığın ek ürünler varmı ? Güzel gelişim tebrik ederim başarılarının Devamını dilerim

Beslenmene dikkat ettinmi kullandığın ek ürünler varmı ? Güzel gelişim tebrik ederim başarılarının Devamını dilerim
TABİKİ BESLENMEME DİKAT ETTİM HATTA ELİMDEN GELDİGİ KADAR KUSURSUZLAŞTIRDIM UYKU VE DİNLENMEM YEMEK SAATLERİM ÇOK DÜZENLİ AMİNO ASİT, KRATEİN, TRİBULUS MAXSİMUS KULLANIYORUM TESTESTREONE ARTIRICI

Ne kadar surede oldu bu 12.5 cm'lik büyüme?

Sic Semper Tyrannis
SÖYLESEM İNANMASIN KARDEŞİM O YÜZDEN SÜRE KISMINI MUAMMA GEÇELİM
:)[DOUBLEPOST=1420025432][/DOUBLEPOST]MART AYINDA DEFİNASYONA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM DEFİNASYON KONUSUNDA BU SEZONU DAHA ÖNCE GEÇİRMİŞ OLAN ARKADAŞLARIM HOCALARIM YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

SÖYLESEM İNANMASIN KARDEŞİM O YÜZDEN SÜRE KISMINI MUAMMA GEÇELİM
:)[DOUBLEPOST=1420025432][/DOUBLEPOST]MART AYINDA DEFİNASYONA BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM DEFİNASYON KONUSUNDA BU SEZONU DAHA ÖNCE GEÇİRMİŞ OLAN ARKADAŞLARIM HOCALARIM YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

kaç ayda yaptıgını merak edenlerdenim ona göre :)

Biceps güzelde bilek ince biceps hacimli oldugu için bilekler cok ince gözüküyor bileklere ağırlık ver.

Biceps güzelde bilek ince biceps hacimli oldugu için bilekler cok ince gözüküyor bileklere ağırlık ver.
bilek çalışmıyorum şuan ama gerçekden önemli bir nokta varmı onun için bir program ?[DOUBLEPOST=1420029604][/DOUBLEPOST]
kaç ayda yaptıgını merak edenlerdenim ona göre :)
4 aydır bu sporu yapıyorum arkadaşlar 8 ekim 2014 tarihinde başladım ocak 8 2015 de 3 programımım biticek

4 ayda 12 cm ne yiyorsanız artık bakkalda markette satılmıyor heralde ben 2 ayda 1 cm alsam şükrederim..
Başarılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı