Çok teşekkür ederim öncelikle suplement kullanmıyorum beslenme günde 5 yumurta yiyorum arada fırsatım olduğunda 10 12 ye de çıktığım oldu hergün makarna yemeye calsiiyorum 500 gram yiyorum bir günde programı yazicam birazdan[DOUBLEPOST=1422658336][/DOUBLEPOST]Wowowowow
Supersin gelişim cok iyi olmuş
Suplument ve beslenme duzenini
Bicepsk tricepsve gogus prog. Yazarmksin sana zahmet
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65501832&p=1#65501832 bu siteye girersen bulabilrisin calistigim program buÇok teşekkür ederim öncelikle suplement kullanmıyorum beslenme günde 5 yumurta yiyorum arada fırsatım olduğunda 10 12 ye de çıktığım oldu hergün makarna yemeye calsiiyorum 500 gram yiyorum bir günde programı yazicam birazdan
Boy 1.75 kilo 62Şuan boy Kilo kaç
Başladığımdan beri bu programı kullanmıyorum bu programı 2 aydır kullanıyorum ve hacim konusunda gerçekten çok iyi birazda beslenmeye önem verdinmi istediğin ölçüleri alabiliyorsunuz[DOUBLEPOST=1422798155][/DOUBLEPOST]gelişim güzel tebrikler. Spora başladıgından beri o programı mı uyguluyorsun bölgesel her gün doğru mu ?
Şöyle tavsiye ederimBaşladığımdan beri bu programı kullanmıyorum bu programı 2 aydır kullanıyorum ve hacim konusunda gerçekten çok iyi birazda beslenmeye önem verdinmi istediğin ölçüleri alabiliyorsunuz
Bilmiyorum özel birşeyler yapmadım barfiks felan belki onlardan dirKardeşim boy uzatmak için neler yaptın?
Bende 2 aydır gidiyorum 16 yaşındayım barfiks çekiyorum 4x8 geniş bide spor sonunda 20 25 saniye asılıyorum boy uzatmak için ip felanda atlıyorum ondan sordumBilmiyorum özel birşeyler yapmadım barfiks felan belki onlardan dir
Bende 2 aydır gidiyorum 16 yaşındayım barfiks çekiyorum 4x8 geniş bide spor sonunda 20 25 saniye asılıyorum boy uzatmak için ip felanda atlıyorum ondan sordum[/quotJenerasyon
şu asılma işini bende yapıyorum ise yariyordur belki![]()
Teşekkür ederim hem şekil verip hem buyuttum vücut duzenim de biraz güzel ondan heralde[DOUBLEPOST=1422931514][/DOUBLEPOST]Gelişim güzel şekillenmiş iyi başarılar![]()
Çalıştıktan sonra mi derken antrenman sonrası değil dinlenme günündeydimBu çalıştıuktan sonraki fotoğrafın mı
O zaman doğru yola baş vurmuşsun kardeşim başarılarÇok çok teşekkür ederim barfiks mekik sınav bunları sürekli yapıyorum zaten suplement kullanmıyorum elimden geldiğince hamur işlerinden uzat durmaya çalışıyorum
Teşekkür ederim size de başarılarO zaman doğru yola baş vurmuşsun kardeşim başarılar![]()