6 aylık Sırt gelişimim

f6694ca29b049c8c6551ea17b74b592f.jpg
2c8bb5637c07667fa050ed79a0c271b1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etraftaki herkes oğlum sen ölmüşsün diye sana Bakıyor olsalar sende öyle durursun kardeşim [emoji41]

Teşekkürler arkadaşlar benimsediğim en güzel hareket deadlift - lat pulldown - oturarak karna çekme ve barfiks İngilizce isimlere tam hakim Değilim kusura bakmayın tüm antremanları artan ağırlık azalan tekrar olarak yapıyorum hareketin yavaş ve izole OLMASINA dikkat ediyorum iyi çalışmalara

Omuz benimde dikkatimi çekti ama çalışmaktan nefret ettiğim bölüm kaza yaptım ondan dolayı zor oluyo sağ olun arkadaşlar

58-68 oldum boy 1.81 özel bi beslenme programım yok öğrenciyim günde 5öğün yiyiyorum patates Haşlama makarna pilav bakliyat aralarda muz yoğurt kuruyemiş cicibebe ayrıca supplement alıyorum başarılar

Çok teşekürler.177 58 bende.cici bebe düşündüm ama şeker falan diye tüketmedim.ne zaman tükettiğinizi ve ne kadar tükettiği nizi soylermisiniz. Saolun

Protein tozu kullanimin sabah ve ant.sonra mi?
Off gunlerde de suplement aldiniz mi ?
Omuzlar gercekten harika tebrikler.
Kol için 6ayda 8cm ölçü çok iyi kol programin nasildi?

HTC One mini 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen sabah ve ant. Sonrası off Günü'nde sadece sabah. farklı bi egzersiz değil Scott sehpada 30-20-10 kiloluk barlar yapıyorum 3tane en ağırıyla 10tekrar sonra düşükle sonra bi düşükle ama arka arkaya sonra cableyle yapıyorum bide ayakta onkadar

Back
Yukarı