6 aylık değişimim

nacicano

Üye
Spora fazla para harcamam 600TL harcıyorum yaklaşık 100 TL en kral salona diğeride 200 TL lik bim large yumurta ton başlığı 2 li ayrıca aylık 10 kg et supplement yok set yok tekrar saymam sadece biraz sadistçe ama acıyı sayıyorum kasınyeteri kadar doyurduğumda biter antreman haftada 4 gün 1. Göğüs arm calf 2. Gün back arm abs 3. Gün mola 4. Gün omuz bacaktüm. 5. Gün abs yanana kadar sadece crunch makinalı 1000 tane yaptığımınbiliyorum. Arm 6. Mola 7. Gün mola
Before
ff8bb5df17514b6a4dec14317b9de313.jpg

After
fef98abd9e2081f6a1c97ae76152911f.jpg

Kendim eczacıyım ve 1. Kademe antrenörlük belgem var Türkiye'deki hiçbir supplement ve piyasadaki dopingleri uygun bulmuyorum. Ifbb pro. bazılarıyla konuşmuşluğum var işin aslı çalışmakta eğer yarışmacıysan doping kullanılmalı(eğer riske) gireceksen hiçbir hocayı tutmuyorum tavsiyede bulunmakta istemiyorum ifbb pro adamlardan şaşmayın piyasada hoca diye geçinen dolu adam var ama boş paranızı alır. Kullandığı kürde en kötüleri siz siz olun bulaşmayın spor sağlık içindir. Performans 2. Plandır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haklısın gardaş kıl önemli sorun. Önemli olan çalışmak nasılı pek önemli değil diyette bitiyor iş. Hiç bir supplement seni kapak yıldızı yapmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı