Saol kardes,tombullasti malesef ya hic memnun değilim fotograflar da sisik çıkıyorum süreklidostum süper hacim almışsın.bide bişey sorucm az saçma olucakkilo alınca yüzün yanakların tombullaştımı ?
işte bende bu yüzden çekiniyorum kg almaktanSaol kardes,tombullasti malesef ya hic memnun değilim fotograflar da sisik çıkıyorum sürekli
Sıkıntı olur yada olmaz diye bisey yok zayıfsan alcaksın mecburb
işte bende bu yüzden çekiniyorum kg almaktanneyse sıkınıt olmaz heralde
doğru. dostum supplement olarak ne kullanmıştınSıkıntı olur yada olmaz diye bisey yok zayıfsan alcaksın mecbur
Hic kullanmadımdoğru. dostum supplement olarak ne kullanmıştın
anladım dostum vucudün süper keşke bende böyle alabilsem zayıflık bunaltıyor.tebriklerHic kullanmadım
İlk ay salon idmani yaptim ısınmak amacıylaTebrikler gelişim çok güzel. Boy neydi acaba gözümden kaçmış olabilir yazdıysan. Antreman programın nasıl Split mi fullbody mi
Boy 1.75[DOUBLEPOST=1462311377][/DOUBLEPOST]İlk ay salon idmani yaptim ısınmak amacıyla
Sonra 2-3-4. Ay da kendi idmanimi kendim yaptım temel haraketleri 5x5 kalanini 4x8 10 tekrar seklinde split antreman yaptım suan.daha bu hafta full body ye gectim haftada 3 gün antreman her idman sonrası 30 dk bisiklet hafif tempo 1 Günde karin calisiyorum sadece 4 gün sayılır yani
Dostum yalan olmasın tam hatırlamıyordum omuz ölçümü. Aklıma geleni yazdım yalnıs ta olabilir ama sonuc olarak omuzlarim bariz sekilde. Genisledi hacimlendi yaniOmuz 34 cm mi genişledi 6 ayda :|