6 ayda 50 kg öncesi sonrası.

Sizce 6 aylık diyet ve spor sonucum nasıl?

• Başarılı

Votes: 289 86,0%
  • Orta Karar

Votes: 30 8,9%
  • Başarısız

Votes: 17 5,1%

• Total voters
    336
  • Poll closed .
Tebrik ediyorum gerçekten ya muhteşem muhteşem muhteşem değişim :D Artık sporun zevkine varmışsınız eski günlere bir sayfa.... :D Şaka bir yana gerçekten Helal olsun azmine 10 üzerinden 9 numara olmuş ;)

Hakikaten şapka çıkartılacak cinsten şu anda kilonuz kaç ?

şu andaki kilom 86 ancak o resimde 79-80 kilo felandım.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:37 ----------

yağ oranı kaçtı, şuan kaç oldu?

O resimde %14 lerde ancak şu anda %18 lerde geziyorum defineye başladım yeniden.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:40 ----------

kilo verirken göğüslerdeki yağlardan kurtulmak zor olmadı mı? benim göğüsler çok zor eriyor da

bölgesel yağ yakımı mevcut olmadığı için siz yağ yakmaya devamedin vücut kendisi zamanla yakacaktır heryerdekileri.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:42 ----------

gelişim süper azmine sağlık :)) bu arada profil fotonda hiç kıl yok kıl sorununu nasıl hallettin mehmet?

Kıllar ile ilgili çok soru geliyor arkadaşlar lazer olmadım ancak olacağım.

Şu ana kadar zaman zaman ağda zaman zaman ise tüy dükücü krem kullanarak aldım.

mükemmel bir gelişim, tebrik ederim. bende 32 yaşındayım. boyum 1.75 cm. 96 kg iken diyete başladım. yaklaşık 3 ay oldu. şu an 86 kg' a kadar düştüm. hedefim yağ oranına göre 80-82 civarında kardioyu bırakıp vg'ye ağırlık vermek. bu resimleri görünce azmim artıyor.

Süper olmuşssun başarıların devamını dilerim.

İnanmak mümkün değil helal olsun :)

Yok uzun süreler aç kalmaktan o şekilde sanırım birazda karnı içine çekmişiz heralde ondan olabilir.

Haziran

Temmuz

Ağustos

Çekilen aylar üstlerinde yazıyor. Yeni resimler ekledim.

walla o vücuttaki yagları erıtmek kolay deil :D helal olsun biz küçücük bir gobegı bıle erıtemezken ....

Tebrik ederim. Bir şey sormak istiyorum o kadar kısa zamanda verdiğiniz kilolardan dolayı vücudunuzda çatlaklar olmuştur diye düşünüyorum olduysa çok büyük çatlaklar oldu mu? bunu merak ediyorum teşekkürler.

bende diyet+ fitnes akşam yemekten sonrada 1.5 saat kardio yapıyorum ölcem artık :D motive oluyorum sizleri görerek hadi bakalım yaza kadar başarıcam

Back
Yukarı