6 aydır spor yapıyorum ama sonuç yok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byada
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

byada

Üye
Selamın Aleyküm ;

6 aydır body yapıyorum evde 30-45 dk arası ama sadece 12 kilo verdim 3 kilosu kas oldu. 5lik dumbell var. göğüs yayı felan var. bana hacim artıracak bir program söyleyebilirmisiniz??

Fiziksel Özellikler

Boy:1.88
kilo:75
kol:sağ 26 sol 25.5

Şimdiden teşekkürler...

hacim için spor salonu daha uygun olur hem ağırlık çeşitleri ve makineler sayesinde daha rahat vg yaparsın hemde orda sana hacim programı yazarlar sende o programı buraya yazarsın biz ve abilerim değerlendiririz eğer salona gidemiyceksen forumu daha çok arastır

salona gidemem çünkü basketbol var haftada 4 gün, 6 gün vg yapıyorum sadece kilo veriyorum burda araştırdım ama pek fazla sonuç elde edemedim.

Eğer beslenmen yeterli değilse(ki bence yeterli değil 12 kilo verdiğine ve sonuç alamadım dediğine göre)beslenme düzenini değiştir bu konuda forumda birçok yazı var,araştır.

peki beslenme konusuna bakayım bir program çıkarıyım buraya tekrar beslenme programı yazayım herkese teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:41 ----------

Sabah
2 tane yumurta
Beyaz peynir yağsız
1 bardak süt
1 domates
1 salatalık

Öğle
Sandviç evden götürülme

Akşam
1 Tabak çorba
1 Kase yoğurt
100 gr pilav,makarna,et,balık(artık ne olursa
1 Kase salata

Gece
1 Bardak süt

beslenmen aşırı derecede yetersiz bunu öncelikle belirteyim.düzenlenmeye ihtiyacı var.peki 3kg kas kütlesi kaybettiğiniz sonucuna nasıl ulaştınız?hastahanede ölçüm falan yaptırdınız mı?

Back
Yukarı