6 ay body ve sonuçları sizce azmı ?

Fatih Y.

Üye
Ben 1.78 boyunda 57 kilo ile başlayıp 6 ay sonra 63 kilo olan bir insanım.Çok zayıftım ve artık normal bir insana dönmek için spora yazılmıştım ve askeri okulu tutturabilmek içinde.Eskiden 1 barfiks çekemezdim şimdi 10 tane çekebiliyorum.Sizce 10 üzerinden bir gelişme olsa kaç verirdiniz ?
İlk fotoğrafları çekemedim kusura bakmayın.Buda ayrıca ilk başlığım hatam varsa kusura bakmayın.
İlk önce vücut ölçülerini yazıyım.

Vücut ölçüleri :
Kol:31
Omuz:108.5
Boy:1.78
Kilo:63,64 bazen 65

Fotoğraflar:
Snapshot_20160906.JPG

Snapshot_20160906_1.JPG

Snapshot_20160906_2.JPG

Snapshot_20160906_3.JPG

Snapshot_20160906_4.JPG
Snapshot_20160906_6.JPG

Kardeşim nerdeyse herşeyimiz aynıymış :Dd bem de başladığımda yaklaşık aynı kilodaydım boylar da aynı ben de biraz çelimsizdim ve 7 ay sonucu 62 oldum gelişmenin süreci herkez açısından aynı değildir bazısının 5 ayda yaptığını sen belki 1 yılda yaparsın o yüzden süreye göre gelişmeni böyle açık oylamaya sunarsan sonuç seni mutlu etmeyebilir ancak yine de ne gibi zorluklar yaşadığını bizzat ben de deneyimlediğimden gayet iyi olduğunu söyleyebilirim☺

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim nerdeyse herşeyimiz aynıymış :Dd bem de başladığımda yaklaşık aynı kilodaydım boylar da aynı ben de biraz çelimsizdim ve 7 ay sonucu 62 oldum gelişmenin süreci herkez açısından aynı değildir bazısının 5 ayda yaptığını sen belki 1 yılda yaparsın o yüzden süreye göre gelişmeni böyle açık oylamaya sunarsan sonuç seni mutlu etmeyebilir ancak yine de ne gibi zorluklar yaşadığını bizzat ben de deneyimlediğimden gayet iyi olduğunu söyleyebilirim☺

Sence iyimi ? Amacım sadece doğru yolda olup olmadığım yani ego yada özgüven kasmak gibi bir niyetim yok.
Sadece doğruyu söyle iyi devam ediyorsam iyi kötü ise kötü demen yeterli :)

KANAT VE SIRTIN GÜZEL FAKAT KOL VE GÖĞÜSE AĞIRLIK VERMENİ ÖNERİRİM BENC PRESS VE BARBEL CURL İŞİNİ GÖRÜR TABİKİ 6 AYA GÖRE İYİSİN BÖYLE DEVAM ET :)

Son düzenleme:
Sence iyimi ? Amacım sadece doğru yolda olup olmadığım yani ego yada özgüven kasmak gibi bir niyetim yok.
Sadece doğruyu söyle iyi devam ediyorsam iyi kötü ise kötü demen yeterli :)
6 aya göre iyi doğru yolda olduğun zaten açık ara ortada o yüzden onu belirtme gereği hissetmiyorum hatların belirginleşmiş bu aşamadan sonra yapacağın iş hacim katmak olacak karbonhidrata yönel

Bi dost sana fikir vermiş olmalı

Back
Yukarı