6.ay ölçülerim

Arkadaslar başladığım zaman ki ölçülerim
Omuz 112di galiba
Bel 93
Kol 28
Bacak 50
Gogus 92di galiba baya zayiftim aklimda kalan bu sekilde
Suan
Omuz 127
gogus 108
Kol 37
Bacak 55
Bel 83
Boy 187
Kilo 81

Burda da 2 senedeki degisim fotografli

Eklentiler

• PicsArt_05-25-11.18.51.jpg
    PicsArt_05-25-11.18.51.jpg
    112,4 KB · Görüntüleme: 453
İyi toplamışsın kendini bundan sonra temiz beslenerek parçalanmayı tavsiye ederim çok az kalori alma ya ihtiyacın kadar yada az biraz azalt süper set çalışmaları uygula azmini tebrik ediyorum

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi toplamışsın kendini bundan sonra temiz beslenerek parçalanmayı tavsiye ederim çok az kalori alma ya ihtiyacın kadar yada az biraz azalt süper set çalışmaları uygula azmini tebrik ediyorum

Tesekkur ederim 81 kiloyum az once tartildim ölçüm cok fazla yok definasyon icin hazir degilim bence cok incelirim

Gireceksende bu yaz değil kışı bekle bu yaz deli sıcak olcak haberleri var cok zorlanırsın yemek çok ağır çalışmak ters tepebilir kötü hissedersin kendini kışı bekle bence

Kisin kazak mont vs giyiyoruz bu yaz cok kisa bi definasyon yapicam yaglardan kurtulmak icin sonra ki asama genislemek kis boyunca da hacim clean bulk seklinde bişiler yapmayı düşünüyorum az once çekildim son halim[DOUBLEPOST=1464187811][/DOUBLEPOST]
beli nasıl incelttiniz? bulk ardından definasyon şeklinde mi çalıştınız? ölçüler bence gayet iyi
Tesekkur ederim hayir direk kilo aldim ben 68 kiloydum kardiyo sabah kosuları yagsiz besin vs seklinde inceldi bilmiyorum kendiliginden olan birsey gobegim vardi hep zayıftim yani surekli zayıfligimla alay ettiler ama gobekli bi insandim icime ceker yururdum cekince bi 86 felan oluyodu zaten olcusu 90 veya 92 ydi tam net hatırlamıyorum

Ah ulan bi ben şu omuzlarin olcusu az gelistirdim herhalde. 6 ayda 108 den 116 ya cikardim. Nerde hata yapiyorum bir bilsem..

Ben fazla sevmiyorum gomlek felan cok zor oluyo ama omuz genişliğim bilmiyorum boyum uzun belki o avantajidir baskalari cok begeniy

Son düzenleyen: Moderatör:
Bel ince omuz genis olunca vucut otomatik silah gibi cekici oluyor zaten. Benim bel 89 civarı ama omuz genis olmayinca bele gore estetik durmuyor pek. Omuz - bel arasında 30+ cm fark olmasi lazim sanirim estetik durus icin. Cevremdeki insanlarin olculerinden yola cikarak boyle dusunuyorum. Senin oranti guzel :)

Anladim ben bi yerde 1.5 kati genis omuz sinifina giriyor diye okumustum benim bel 83 omuz 127 giriyorum yani oyle oluyorsa eger biraz daha hacim alipn definasyona giricem bel o zaman incelir acelesi yok :)

Back
Yukarı