TeşekkürlerGerçekten harika bir 6 ay geçirmişsin.Azmim çok diyorsun bu gidişle kısa sürede harika bir vücuda sahip olursun.
Beslenme programım;Kayda değer bir definisyon dönemi geçirmişsin, tebrik ederim.
Bence diğer arkadaşlara yön göstermek için antrenman ve beslenme programını paylaşmalısın...
İnşallah, Teşekkürler!Guzel gelisim .. hedefler büyükse daha yolun başındasin inş hedeflerine ulasirsiniz .
Kesinlikle. Spor benim için bir aktivite değil yaşam tarzı olduSpor hayatınızı daha iyi etkilemiş olmalı gelişime devam başarılar![]()
Çevremdeki birçok kişi ve ben dahil olmak üzere hem fikirizErkek doğcakmışın güzelim şansına küs![]()
Ya bir kiz bu kadar azmi nerden bulu ah bu azmin yarisi bende olsa :b)Kesinlikle. Spor benim için bir aktivite değil yaşam tarzı oldu[DOUBLEPOST=1431084452][/DOUBLEPOST]
Çevremdeki birçok kişi ve ben dahil olmak üzere hem fikiriz![]()
Kendi kendini gaza getirmelisin yoksa bende 2 hafta boşladım şimdi ağrılarını çekiyorum [emoji1]Ya bir kiz bu kadar azmi nerden bulu ah bu azmin yarisi bende olsa :b)
Mesela bi erkek sıkışmış kapıyı vs güç gerektiren bişeyi açamazsın ağır bişeyi kaldıramazsın diyip açtığım kaldırdığım zaman suratındaki şalkın ifade ve helal olsun lafları motive ediyorNe diye motive ediyosun ki kendini hadi ben guclu olurum kolum 45 cm olur diyorum ya sen ne diyosun
Mesela bi erkek sıkışmış kapıyı vs güç gerektiren bişeyi açamazsın ağır bfgişeyi kaldıramazsın diyip açtığım kaldırdığım zaman suratındaki şalkın ifade ve helal olsun lafları motive ediyorTam erkek isi dusundugun sey. Neyse son bir tavsiye benden sana bende gunluk tutuyorum bu forumda bir boksorun gunlugu diye senin calistiginin yarisini calisamasamda . vucut gelistirme yonunde muthis olmasamda boks icin ayni seyi soylemem.Bu istekleri daha cok bayan boksotlerde gorurdum. 12 mac ust uste kazanirsan en fazla 1 ini kaybetme luksun var milli sporcu olursunki bu da ayda en az 3000 tl gelir ve istedgin kadar gucunu ispatlayabilmen anlamina gelir.Ne dusunursun bilmem ama sana tavsiye ederum.Benim daha 8 macta 8 galibiyet var. 4 macida kazanmam pek mumkun digil cunku 10 kg siklet dusurmem gerek.Ama sana tavsiye edebilirim. zaten oylede bir tipin var hadi choose
Sent from my iPhone using Tapatalk