6. Ay'ım

vucut gelıstırme yapma sakın ablam :( valla erkek suratlı oluyorlar evlenemezsın evde kalırsın ben diyim :D
Evet göbekliler evleniyo fit olanlar evde kaliyo.Bu iste bi terslik var.Zihniyet meselesi

Evet göbekliler evleniyo fit olanlar evde kaliyo.Bu iste bi terslik var.Zihniyet meselesi

Vallahi ben sporcu tercih ederim. Şişko göbekli olmaz. Seninle bisiklete binecek, koşacak, spor yapacak. Yani evde toto büyütüp sabahtan akşama kadar günlere gidip hamur olmayacak :) Hangisini tercih edersin.

İlk resim ile ikinci resim arasında 6 ay varsa bir bayana göre güzel gelişmişsin. Omuz başları ve kollarda hatlar gayet belirgin. Göbeği esgeçmek zaten olmazdı. :D 3 ay sonra daha fit görüntü görmek dileğiyle.

Güzel değişim.Ek ürün kullandınız mı yağ yakıcı olarak ? Yoksa yalnızca yeşil çay mı içtiniz ?[DOUBLEPOST=1433148763][/DOUBLEPOST]Güzel değişim.Ek ürün kullandınız mı yağ yakıcı olarak ? Yoksa yalnızca yeşil çay mı içtiniz ?

Güzel değişim.Ek ürün kullandınız mı yağ yakıcı olarak ? Yoksa yalnızca yeşil çay mı içtiniz ?[DOUBLEPOST=1433148763][/DOUBLEPOST]Güzel değişim.Ek ürün kullandınız mı yağ yakıcı olarak ? Yoksa yalnızca yeşil çay mı içtiniz ?
2-3 kere l-carnitine kullandım fakat hiç cardio çalışmadım. Sadece ağırlık ve diyet :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

gerçekten iyi bir yoldasınız, umarım azminizi ve kararlılığınızı hiç kaybetmezsiniz, ben üniversiteyi kazandığım zaman 6 yıl gezerim tozarım ne işim olur fitness ile diyip bırakmıştım, 3 yıl sonra 20 kg almış ve kaslarımı kaybetmiş olarak geri döndüm, kazandığınız şeyi kaybetmeyin

Daha önce bir konu daha açmıştım, fakat o süreçteki fotoğrafım sadece kilo verme ile ilgiliydi.
Kas gelişimim daha iyi azmim çok, hedef büyük =)
3 Ay sonra bir gelişim fotoğrafı daha gelecek..

AmY790.jpg
Mukkemmel degisim tebrik ederim. Cok sıkılasmis vucudunuz super.

Helal ya. Kilolu bayan arkadaşların böyle azimle böylesine güzel vücutlara gelmesini çok destekliyorum ve kutluyorum.
Tebrik ederim başarıların daim olsun.

Back
Yukarı