NEBUKADNEZAR
Üye
Tebrik ederim cok guzel olmus.
Evet göbekliler evleniyo fit olanlar evde kaliyo.Bu iste bi terslik var.Zihniyet meselesivucut gelıstırme yapma sakın ablamvalla erkek suratlı oluyorlar evlenemezsın evde kalırsın ben diyim
![]()
Evet göbekliler evleniyo fit olanlar evde kaliyo.Bu iste bi terslik var.Zihniyet meselesi
Ben bu mesaja cevap verdim.bende spor yapan birini tercih ederimvucut gelıstırme yapma sakın ablamvalla erkek suratlı oluyorlar evlenemezsın evde kalırsın ben diyim
![]()
seni beğenmeyen ölsünBeğenmeyen almasin kardesim bana fark etmez ilk kendimi ben beğeneyim sonra kim beğeniyosa beğensin fark etmez
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürlerseni beğenmeyen ölsünspor yapan kadın candır gerisi heyecan.bu arada gelişimin çok iyi umarım hedeflerine ulaşırsın.
Diyetine dikkat etmen ve cardio yapman yeterliTebrikler gerçekten çok güzel olmuş.. banada bikaç tüyo verirsen çok sevinirim 6 kilo fazlam var[emoji5]
Diyetine dikkat etmen ve cardio yapman yeterliTebrikler gerçekten çok güzel olmuş.. banada bikaç tüyo verirsen çok sevinirim 6 kilo fazlam var[emoji5]
2-3 kere l-carnitine kullandım fakat hiç cardio çalışmadım. Sadece ağırlık ve diyetGüzel değişim.Ek ürün kullandınız mı yağ yakıcı olarak ? Yoksa yalnızca yeşil çay mı içtiniz ?[DOUBLEPOST=1433148763][/DOUBLEPOST]Güzel değişim.Ek ürün kullandınız mı yağ yakıcı olarak ? Yoksa yalnızca yeşil çay mı içtiniz ?
Mukkemmel degisim tebrik ederim. Cok sıkılasmis vucudunuz super.Daha önce bir konu daha açmıştım, fakat o süreçteki fotoğrafım sadece kilo verme ile ilgiliydi.
Kas gelişimim daha iyi azmim çok, hedef büyük =)
3 Ay sonra bir gelişim fotoğrafı daha gelecek..
![]()