6.5 Ay gelişme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gelişmeni beğendim. ama omuz çatın biraz dar. tabi bu genetik ama omuzlara ağırlık verirsen çok güzel vucut yaparsın. vucut yapın bu spora cok uygun ..... imrendiğim bir vucut tipi :) başarılarının devamını dilerim.
Yorum için teşekkürler 1.5 ay öncesinde daha kötüydü vücut yeni hoca güzel program yazdı baya genişledi her yer daha iyi olcaz inşallah

Evet katılılıyorum bende bu fikirdeyim ama şöyle bir durum var bench press falan demirlerle yapamıyorum bilmiyorum ne oluyor dumbellar ile göğüs çalışsam daha iyi sonuç almazmıyım

?? demirlerle yapamıyor musun? biraz düzgün yazar mısın abi.

üst orta alt olarak çalışacaksın göğüsü.senin özellikle iç göğüs çalışman lazım.iç boş duruyor.bunun için dumbell kullanmalısın barbell içe vurmaz.incline dumbell press flat bench dumbell press flyes hareketlerini yapabilirsin alt göğüs içinde decline dumbell bench press.bir süre dumbell hareketleri yap sadece farkı göreceksin.dumbell daha izole olarak çalıştırır en ince noktalara vurur.

gelişimin güzel devam et göğüse hacim vermen gerek
aynı zamanda omuzlarına biraz yüklen

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı