sergen turaman
Üye
Squat 75 5x5 ---40 kg 5x5
Ohp 5x5 35----boş bar 3 set çıkmıyordu
Barbell row 60 5x5
Bench 55 4 set 5 tekrar beşinci set 2 tekrar çıktı.
Sırtım malesef yağ tutan bölgem değil.kemikler çıkık biraz.bacak ve sırt fotoğraflarım:
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Onnumara programKardeşim bu programı benımde uygulayasım var ama işe yaramaz diyo cogu kişi, hoca falan
O hocayla bir daha konuşmaman senin faydanaKardeşim bu programı benımde uygulayasım var ama işe yaramaz diyo cogu kişi, hoca falan
evet arkadaşlar bi update yapyım.bench 50 5x5 çıkmıyordu. Hep 3 sette bitiyordum.dün rahat çıktı.kalori saymayı bıraktım.kalori saymak 18yaş altı için pek uygun değiş(büyüme çağı,hormon,boy,organlar fazladan kalori alıyor ki bunları saymak mümkün değil)bu yüzden heralde çok yemeye başladım ki liftler arttı squat 75 5x5 rahat çıktı.deadlift yarın 100 deneyeceğim. Bugün böyle beslendim bi örnek ; sabah 2 yumurta yedim normalde 3 yerinde evde kalmamış. Filtre kahve içtim(tansiyonum düşük bu yüzden kahve açıyor) normalde süt atarım evde sütte yoktu.1bardak yulaf ezmesi bal üstüne bir kaşık birde muz.önceden hepsini hesaplamıştım bi bardak yulaf 60gr 1ksşık bal 10 gr. 600 kalori.Öğlen 2sandviç ekmeğine hindi füme 2tane yağsız üçgen peynir yedim.500 kalori.1100 900 civarıydı öğlen.akşam misafir vardı.patates haşlanmış yedin 1 patates.hafif tereyağlı.tavuk göğsü vardı 300gr kadar zeytin yağıyla marine edilmiş.protein ihtyiacım için birde kücük palamut kızartma yedim.protrin tamamlandı karb açıkta kaldı yağla.ardından 2 avuç kuruyemiş 2su bardağı leblebi ve elma yiyip bitirdim.hardal vardı onu saymıyorum 20kalori civarı birde 2litrw cıvarı kola zero.onuda saymıyorum 3kalori civarı günlük 2600 yemişimdir bugün.off daydı daha az yiyebilirdim.ama açtım gömdüm.iyi forumlar güncel formum 57 kg civArı.5kg aldım.hedefim yavaş almaktı zaten güzel gidiyor.
10 11civarıdır bu fotoda.boy 180 kg 56 57 tartılmadım daha.sağlama daha var yaHacı göğüslerimiz aynı genetikte duruyoSağlamsın iyisin . boy kaç buarada bide Bende 18 yasında 170 boy 58 kiloyum . Sana göre biraz yağlıyım tabii. Yağ oranın yüzde kaç bide?
Programın İşe Yarama Durumu Şöyle, Yeni Başlayan Ve Orta Seviye İnsanların Yaptığı Split Programlardan Çok Daha İyi Gelişim Sağlar, Çünkü Ağırlıklar Devamlı Artacak Ve Güç Kazanacaksın Bu Programda Hacim Biraz Geride Kalır Lakin Kazandığın Güç Uzun Vadede Çok Daha İşine Yarayacak Tabii Yaz Yaklaşınca Spora Gidip Kışın Yatan Tiplerden DeğilsenBeyler gerçekten işe yarıyor mu , açtıgım son konuya bakınsana vücudum o halde. Yaza kadar etkisini görürmüyüm sizce![]()
Kardesim Gelişimin Çok Güzel Bende Ayın 16 Sında Bu Programa Başlıyacağım. Zor Kilo Alan Bir Arkadaşımızsın Kalorini Biraz Daha Arttırırsan Daha İyi Olabilir..evet arkadaşlar bi update yapyım.bench 50 5x5 çıkmıyordu. Hep 3 sette bitiyordum.dün rahat çıktı.kalori saymayı bıraktım.kalori saymak 18yaş altı için pek uygun değiş(büyüme çağı,hormon,boy,organlar fazladan kalori alıyor ki bunları saymak mümkün değil)bu yüzden heralde çok yemeye başladım ki liftler arttı squat 75 5x5 rahat çıktı.deadlift yarın 100 deneyeceğim. Bugün böyle beslendim bi örnek ; sabah 2 yumurta yedim normalde 3 yerinde evde kalmamış. Filtre kahve içtim(tansiyonum düşük bu yüzden kahve açıyor) normalde süt atarım evde sütte yoktu.1bardak yulaf ezmesi bal üstüne bir kaşık birde muz.önceden hepsini hesaplamıştım bi bardak yulaf 60gr 1ksşık bal 10 gr. 600 kalori.Öğlen 2sandviç ekmeğine hindi füme 2tane yağsız üçgen peynir yedim.500 kalori.1100 900 civarıydı öğlen.akşam misafir vardı.patates haşlanmış yedin 1 patates.hafif tereyağlı.tavuk göğsü vardı 300gr kadar zeytin yağıyla marine edilmiş.protein ihtyiacım için birde kücük palamut kızartma yedim.protrin tamamlandı karb açıkta kaldı yağla.ardından 2 avuç kuruyemiş 2su bardağı leblebi ve elma yiyip bitirdim.hardal vardı onu saymıyorum 20kalori civarı birde 2litrw cıvarı kola zero.onuda saymıyorum 3kalori civarı günlük 2600 yemişimdir bugün.off daydı daha az yiyebilirdim.ama açtım gömdüm.iyi forumlar güncel formum 57 kg civArı.5kg aldım.hedefim yavaş almaktı zaten güzel gidiyor.
10 11civarıdır bu fotoda.boy 180 kg 56 57 tartılmadım daha.sağlama daha var yazayıflık başa bela ama aşılır.yağlı değilsin zayıfsın bulka başla.
selamlar arkadaşlar.geçen fotoda 55 kg idim.şuan 57.5im.rusyaya gittim tatilde.orda antreman yaptım 59 60 civarıydım.3 gündür beslenemedfim falan kg kaybettim ama gene artıdayım.amacım ayda 1 kgydi zaten.liftlerim low bar 85 5x5 squat.high bar 75 kg 4 set 6 tekrar.deadliftim 105 tek tekrardır bence.programıma göre 2x6 yapmak 85teyim şuan.benchim 52.5 3x5 barbell row 60 5x5.ağırlıklı barfiks 5kg takıp 5x5 çıkartırım.şuan canditonun lineer programını yapıyorum.power/hipertrofi.buda sırt fotoğrafım belim 70 cm buarada.half natty light![]()
teşekkür ederim saolVucut agırlıgına göre guzel agırlıklar kaldırıyorsun.
Şuan kafam karıştı.canditoda 3.antremanım .sence gerimi döneyin icf ye?Candito yerine bir süre daha A-B-A rutinini takip etmeni tavsiye ederim. Yanlış hatırlamıyorsam Candito'da haftada 5 kg ekliyordun liftlere.
ICF'de halen ağırlık ekleyebiliyorsan değiştirme derim.Şuan kafam karıştı.canditoda 3.antremanım .sence gerimi döneyin icf ye?