Gercekten Tebrikler muhtesem bir değişim olmuşboyle konuları gordukce zayiflar olarak bizlerde motive oluyoruz .. Beslenme ve antrenman programiniz hakkinda bilgi verebilir misiniz
![]()
Olimp in kreatin monohidrat kullandım,ama kullanalı aylar geçti tabi.Hangi ürünü kullandınız tam olarak isim verir misiniz ?
Cok tesekkürlerEvet Meriç tebrik ederim gelişimin çok iyi sporu bırakmadan çok doğru bir yoldasın gelişimi bırakmadan devam et başarılar![]()
Tesekkürler,Genelde ölçü almam,o yüzden pek fikrim yok ama 35,5 felan olması lazımdı sanırım.Kollar kaç CM bro, tebrikler iyi gelişim.
Boyum suan 1.83-84 felan,uzadı ama fazla degil 1-2 cm attıboyun uzadı mı
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya boy konusunda bi sıkıntım yok bana bu kadar yeter,hacim almaya calısıyorum,yazında definasyonyılda 1-2 cm bence iyi
Tesekkurler,kışın bulk döneminde neler olucak bakalımo kadar soru sordum hakkında yorum yapmayı unuttum bence çok iyi gelişim göstermişsin yağ oranı da düşük hacme devam (hacimlenirken baklavaları kaybetme de
Daha once bulk yaptiniz mi 70kg olmak icin? Ayrica ornek 1gunluk beslenme programinizi soyleyebilir misiniTesekkurler,kışın bulk döneminde neler olucak bakalım![]()
Hic bi zaman sıkı bi bulk vs yapmadım hatta hic bi zaman yapmadım,ilk defa bu yıl yapıcam.Beslenme rutinim genellikle sıkı bi sabah kahvaltısından geçiyor,ara öğünlerde meyve vs.Cok fazla kasarak bulk diyeti vs. asla uygulamadım,ama bu yıl yapıcamDaha once bulk yaptiniz mi 70kg olmak icin? Ayrica ornek 1gunluk beslenme programinizi soyleyebilir misini![]()
Hic bi zaman sıkı bi bulk vs yapmadım hatta hic bi zaman yapmadım,ilk defa bu yıl yapıcam.Beslenme rutinim genellikle sıkı bi sabah kahvaltısından geçiyor,ara öğünlerde meyve vs.Cok fazla kasarak bulk diyeti vs. asla uygulamadım,ama bu yıl yapıcam![]()
Kardeşim senin gibi yeni başlayacak arkadaşlara önerin nedir tüm vücut mu split çalışmamı?
Tüm vücut temel calısması yapıyorum,bi günde tüm kas gruplarını calıstırıyorum ama temel hareketlerle,mesela goguste sadece bench press,omuzda military press ve yana acıs gibi.Oyle cok fazla kasıntı bi beslenmem yok,hemen hemen herseyi yiyorumKardeşim bende senin gibi zayıfım programını yazarsın bekliyorum bide beslenme sistemini tesekkürler