yanikdagli
Üye
Merhaba arkadaşlar. Vücut geliştirmede 3. ayımı bitirdim. 52 kiloda başlamıştım şuan 62 kiloyum. Aldığım ölçülerde gayet iyi. Başladığım da kollar 23 cm idi şuan 34 cm. Omuz 100 cm idi şuan 115cm. Yaza kadar daha iyi ölçüler almayı hedefliyorum. Tabi vücut yapıp bıracak değilim ömür boyu yapacağız inşallah.. 4 öğün ekledim diyetime azar azar koydum gramları çünkü tek seferde çok fazla yiyemiyorum 150 Gram yeterlidir bence 4 öğüne bölündüğünde.. Çıkan makrolarda hoşuma gitti. Fakat bu diyeti yaparsam şişkomu olurum?
Yoksa sağlıklık şekilde mi kilo alırım bilemedim. 4. ayımda 5x5 Hacim antremanı yapmayı düşünüyorum. Bu beslenme programı hacim antreman programıma yarar mı? Teşekkür ederim, iyi forumlar
KAHVALTI
- 50 Gr Kaşar Peyniri
- 50 Gr Beyaz Peynir
- 3 Adet Haşlanmış Yumurta
- 5 Dilim Beyaz Ekmek
- Salatalık/Domates
Öğle Yemeği
- 150 Gram Bulgur Pilavı
- 150 Gram Tavuk Kanat
- 1 Adet Muz
Akşama Doğru
- 150 Gram Bulgur Pilavı
- 150 Gram Tavuk Kanat
- 1 Adet Muz
Antrenman
Antrenman Sonrası
- 150 Gram Bulgur Pilavı
- 150 Gram Tavuk Kanat
- 1 Adet Muz
- Salata
DİYETİN MAKROLARI
Karbonhidrat / 258,30 GR Protein / 176,85 GR Kalori / 2786
Tabi aralarda kuruyemiş fıstık ezmesi vs.. şeylerde yiyebiliyorum. Onları ekleme gereksinimi duymadım. Kabataslak diyetim bu şekildedir. Onaylarsanız ve hataları düzeltirseniz yarın başlayacağım, sevgilerimle

KAHVALTI
- 50 Gr Kaşar Peyniri
- 50 Gr Beyaz Peynir
- 3 Adet Haşlanmış Yumurta
- 5 Dilim Beyaz Ekmek
- Salatalık/Domates
Öğle Yemeği
- 150 Gram Bulgur Pilavı
- 150 Gram Tavuk Kanat
- 1 Adet Muz
Akşama Doğru
- 150 Gram Bulgur Pilavı
- 150 Gram Tavuk Kanat
- 1 Adet Muz
Antrenman
Antrenman Sonrası
- 150 Gram Bulgur Pilavı
- 150 Gram Tavuk Kanat
- 1 Adet Muz
- Salata
DİYETİN MAKROLARI
Karbonhidrat / 258,30 GR Protein / 176,85 GR Kalori / 2786
Tabi aralarda kuruyemiş fıstık ezmesi vs.. şeylerde yiyebiliyorum. Onları ekleme gereksinimi duymadım. Kabataslak diyetim bu şekildedir. Onaylarsanız ve hataları düzeltirseniz yarın başlayacağım, sevgilerimle