5000 Tekrar sonrası aşırı kalf ağrısı

5 gün önce 5000 tekrar kalf antrenmanı yapmıştım ilk gün bir şey yoktu antrenmandan sonra direk uyumuştum zaten son 5 gündür ağrı artarak devam ediyor gerçekten yürüyemeyecek duruma geliyorum kalflarıma deydiğimde neresine dokunursam dokuniyim aşırı bir ağrı ayağa zaten bir yere tutunmadan kalkamıyorum lütfen şu ağrının çözümünü yazın olduğum yerden hareket edemiyorum artık evet bana motivasyon sağlıyor ama ömrümde ilk defa böyle aşırı yüksek bir ağrı oluyor lütfen çaresini yazın

5 gün önce 5000 tekrar kalf antrenmanı yapmıştım ilk gün bir şey yoktu antrenmandan sonra direk uyumuştum zaten son 5 gündür ağrı artarak devam ediyor gerçekten yürüyemeyecek duruma geliyorum kalflarıma deydiğimde neresine dokunursam dokuniyim aşırı bir ağrı ayağa zaten bir yere tutunmadan kalkamıyorum lütfen şu ağrının çözümünü yazın olduğum yerden hareket edemiyorum artık evet bana motivasyon sağlıyor ama ömrümde ilk defa böyle aşırı yüksek bir ağrı oluyor lütfen çaresini yazın
Hafif kilo yaptın muhtemelen keşke başka kilolarla deneseydin ve okadar tekrarın kaslarını büyüteceğini sanmıyorum

Akılsız başın derdini ayaklar çeker diye bir laf vardır bilirmisin[DOUBLEPOST=1531567839][/DOUBLEPOST]Kas gevşetici falan sür buz koy ağrılar azalsın diye dua et

Ben de kalfarda çok tekrar çalışması yaparım 20 sete yakın 15-20 tekrarlı.Ama aynı gün ve sonraki günlerce ciddi bir şekilde sabah akşam esnetme ve mesaj yaparım.Genel bir şey mi bilmiyorum ama benim kalflarıma çok kramp giriyor böyle yapmazsam

Back
Yukarı