Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence ikisinide alma derim. Yağ yakımını doğal yollarla halledersin. Paranı biriktirir ilerde daha iyi bir ürün alabilirsin.
Ama illa alıcam dersen supplementler.comdan baktığım kadarıyla 5-10 lira daha ekleyerek Hardline, Dynamize, Amix ve MP arasında seçim yapabilirsin. Yorumlar ise forumda mevcut.
İlgilendiğin için teşekkürler kurban bayramına kadar biriktirip 150 lira falan yaparım , zaten protein patlaması yaşarım büyük ihtimalle bir sorum daha olacak bende yemek yedikçe belli oluyor karın kaslarım normalde aç kalınca daha çok belli olmaz mı ?
ya peki son olarak bişey daha sormak istiyorum 66 kiloya düşmüştüm , normal kilom 69 , çalışmayı bıraktım tekrar 69 olmamı bekliyodum ama 71 oldum acaba hacimlendiğim için kalori ihtiyacım arttıda hareket etmeyince kilo olarak mı kaldı ?
En çok övülen ve sonuç veren termojenik yağ yakıcıların içeriği kafein yohombie özü yeşilçay özü vs gibi şeyler yeşilçay içerek kahve tüketerek de definisyon için hazırlanabilirsin.
L carnitine ile yağ yaktım diyen bir kişi varsa bana ispatlasın bilimsel olarak gelsin. Ben kullandım çok farklı markalarını hiçbir fayda alamadım.