5 inci ayım ve yeni proğramım için öneri ve düşünceleriniz?

1 inci gün
üst gögüs press
bench press
üst gögüs yana açış
üst gögüs damp press
polaris

barcurl
çift dampcurl
damb scot
hammer curl

2 nci gün
pulldown
telderow düz çubuk
puldow dar öne
tek damrow

legext
legcurl
squat
deatlif
legpress

3 üncü gün
ön omuz press
ön omuz damp press
leteral ve nak yana açış süpre set
trapez

pushdown
telde fransız
tekli fransız
sehpa arası

arkadaşlar tam isimlerini bilmiyorum bana yazılan kağıt da anlayıp karıştırmamam için böyle yazıldı daha gelişmekteyim sizce programım nasıl
1.73 boy
74 kilo
kol 34 cm
gögüs 107 cm
omuz 122 cm
bel 94 cm

yani sizce nasıl olmalı?
eksiklerim çok var kanatlarım hiç yok kanata önem vermem gerekiyor kolarımda 5 ayda 2 cm büyüdü ztn ilk iki ay fitness yaptım kilo fazlalım vardı.

1 inci gün
üst gögüs press
bench press
üst gögüs yana açış
üst gögüs damp press
polaris

barcurl
çift dampcurl
damb scot
hammer curl
9 hareket var yanılmıyorsam ve sadece göğüs ve kol için sizcede fazla değil mi bunu 6 hareket olarak düzenlemesini isteyebilirsin bi hocan yada bir büyüğünden . göğüs mesela bi hafta hepsini şişir bi hafta sıkılaştır hareket adlarının bi kısmını anlamadım o yüzden tam bir şey söyleyemiyeceğim başarılar .bench_Othums:

1 inci gün
üst gögüs press
bench press
üst gögüs yana açış
üst gögüs damp press
polaris

barcurl
çift dampcurl
damb scot
hammer curl
9 hareket var yanılmıyorsam ve sadece göğüs ve kol için sizcede fazla değil mi bunu 6 hareket olarak düzenlemesini isteyebilirsin bi hocan yada bir büyüğünden . göğüs mesela bi hafta hepsini şişir bi hafta sıkılaştır hareket adlarının bi kısmını anlamadım o yüzden tam bir şey söyleyemiyeceğim başarılar .bench_Othums:

eksik yerlerimi bu ay kapatıp sonra farklı bi program vericeklerini soylediler hoca m yazdı programı vucuduma bakarak ben agır çalışmaktan korkmuyorum hatda bu kadar haraketle agır altına gıdımde bıle daha devam etmek ıcın yapıcak haraket arıyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:50 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:44 ----------

niye 2 kere üst göğüs var ki

2 kere üst üste derken?

üst üste demiyorum ki :)
üst göğüs diyorum neden 2 kere?

1 inci gün
üst gögüs press
bench press
üst gögüs yana açış
üst gögüs damp press

alt göğüs mü olucak biri_?

üst üste demiyorum ki :)
üst göğüs diyorum neden 2 kere?

1 inci gün
üst gögüs press
bench press
üst gögüs yana açış
üst gögüs damp press

alt göğüs mü olucak biri_?

alt gögüs vermedi üstü tam dolduralım öyle dediler haraketler farklı ondan dır anı ust goguse farklı haraketler verıldıgı ıcın olabılırmı bu ısten pek anlamam oyuzden burdan bılgı almak ıcın yazdım ust gogusumu bıraz daha doldurmak ıstıyor hocam ve kolarım dada bıcheps mı yazılısı nasıl anlamam kısa kalmıs bıraz daha uzatalım dedı oyle yanı

alt göğüs banda vermemişlerdi ilk başladığımda.hatta pek vermiyorlar.çok fazla hareket yapıyorsun :(

Biceps & Triceps antremanlarında 3 hareket yap. Göğüs için 4-5 ideal.madem üst göğüsünü eksik buldular niye piramit yapıp,daha dikkatli yapmayı denemiyorsun ? 2 aynı hareket yapma bence.alt göğüs yerine pullover öneririm çok iyi.
Bench
üst göğüs dumbell
üst göğüs açış
pullover
kapanışıda 3x10 şinav çekerek yap. Tavsiyem.

alt göğüs banda vermemişlerdi ilk başladığımda.hatta pek vermiyorlar.çok fazla hareket yapıyorsun :(

Biceps & Triceps antremanlarında 3 hareket yap. Göğüs için 4-5 ideal.madem üst göğüsünü eksik buldular niye piramit yapıp,daha dikkatli yapmayı denemiyorsun ? 2 aynı hareket yapma bence.alt göğüs yerine pullover öneririm çok iyi.
Bench
üst göğüs dumbell
üst göğüs açış
pullover
kapanışıda 3x10 şinav çekerek yap. Tavsiyem.

önerilerini düşünecegim ama bana proğram ilkez yazıldı ve daha haraketleri isimlerini yapılışlarını yeni öğreniyorum eksik görmelerinin sebebi benim haraketleri acemice yapıp hacım kazanamamış olmam mı dikatlice yap derken bunu mu kast etdin?

Set ve tekrar sayıları kaç acaba? Ayrıca genellikle iki büyük kas grubu aynı gün calistirilmaz. Hocanıza sorarak tricepsle ayak hareketlerinin yerini değiştirebiliriz.
Dogrudan calflara vuracak harekette göremedim.

Set ve tekrar sayıları kaç acaba? Ayrıca genellikle iki büyük kas grubu aynı gün calistirilmaz. Hocanıza sorarak tricepsle ayak hareketlerinin yerini değiştirebiliriz.
Dogrudan calflara vuracak harekette göremedim.

4 - 10 setler
dogrudan calflara vurucak ne eklene bilir baya yogun bır program herhalde cıkarmam gereken seyler olucak.

bence hareketler iyi, yeterince beslenip suplement kullanıyorsan hiç bi sıkıntı olmaz ;)
programımız neredeyse aynı ( set olarak ) senin tekrar 4x10 fazla bence, 12-10-8-6 yada 8x öneririm. bende 5. ayımdayım ve önceliğim üst gögüs. Şöyle birşey yapabilirsin, zamanın varsa ve salon yakınsa, önce git üst gögüs calış, akşam önkol çalış, sonuçta günde 2 kas grubu calısıyorsun, onuda 2 ye böl. beslenmenide ona göre ayarlarsın. bu şekilde yaparsan daha ağır çalışabilir ve daha çok verim alabilirsin diye söylendi bana, sanada önerim olsun.

Son düzenleme:
bence hareketler iyi, yeterince beslenip suplement kullanıyorsan hiç bi sıkıntı olmaz ;)
programımız neredeyse aynı ( set olarak ) senin tekrar 4x10 fazla bence, 12-10-8-6 yada 8x öneririm. bende 5. ayımdayım ve önceliğim üst gögüs. Şöyle birşey yapabilirsin, zamanın varsa ve salon yakınsa, önce git üst gögüs calış, akşam önkol çalış, sonuçta günde 2 kas grubu calısıyorsun, onuda 2 ye böl. beslenmenide ona göre ayarlarsın. bu şekilde yaparsan daha ağır çalışabilir ve daha çok verim alabilirsin diye söylendi bana, sanada önerim olsun.

ya aslında çok hakısın böyle aynı anda çalışınca insan çok yoroluyo haraketleri yapamıyo pazar günü dinleniyorum mesela pazartesi tüm hafta çalıstım agırlıkları rahat çalışıyorum ama salı ve çarşamba iflas perşembe cuma cumartesiyi ztn hiç sorma hocaya aslında bun sorsam vucudumu kontrol ederek yazdılar programı faydasını gördüm daha ilk haftadan vucudum da belirginlesme oldu diye bilirim ztn benim vucudum anladım kadarıyla 2 ayda bir gösteriyor kendisini yani her ay degilde 2 ayda bir ne oluyorsa oluyor büyüme yada belirginleşme fln proğram iyi yani öyle diyorsun peki ağırlık artdırmada artık performansım düştü bunun nedeni ne olabilir yeni haraketlere vucudumun alışma süreci mi etkiliyor acaba bunu?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:34 ----------

suplement de protein ve creatin kullanıyorum sadece amino asit de al dedler ama şuan maddiatdan dolayı erteledim almayı

benim hocama creatine için erken yani vucutta su tutuyor biliyosundur. kaslarının temelini protein le atsaydın keşke. bende düşündüm kullanmayı kesinlikle kullanmam söylendi. adelelerin temelini protein ile atmam gerektiği üstüne orerken creatine desteği istersem alabileceğim söylendi ama sana önerilmiş. ilginç. bu arada haftanın 6 günü çalışıyorsun sanırım. bende eskiden öyle yapardım ama yanlış yapıyormusum. kaslar dinlenirken büyüyormuş. artık haftada 4 gün gidiyorum ve daha zinde- daha verimli çalışıyorum

benim hocama creatine için erken yani vucutta su tutuyor biliyosundur. kaslarının temelini protein le atsaydın keşke. bende düşündüm kullanmayı kesinlikle kullanmam söylendi. adelelerin temelini protein ile atmam gerektiği üstüne orerken creatine desteği istersem alabileceğim söylendi ama sana önerilmiş. ilginç. bu arada haftanın 6 günü çalışıyorsun sanırım. bende eskiden öyle yapardım ama yanlış yapıyormusum. kaslar dinlenirken büyüyormuş. artık haftada 4 gün gidiyorum ve daha zinde- daha verimli çalışıyorum

creatini bana önermediler ben proteini alırken indirimliydi onuda aldım kullanıyrum yoksa ztn alıp kulan diyen olmadı indirimi oldundan dolayı kaçırmak istemedim ya zinde çalışma konusu evet onu 5 aydır bende fark etdim hocamada söyedim ama yok dedi hergün iki kas gurubu çalış yazın tek kas gurubu çalışırsın dedi deneyimli insanlar yarışmalarada hazırlanan bikaç kişi var salonda vucuduma bakarak karar verdikleri için belkide benim vucudumdan dolayı böyle çalışmamı istediler
normalde creatini bana yazın kulanırsın dediler ama ben almışken kullanıyorum

peki ozaman, herkesin gelişimi, vucut durumu boyu kilosu farklı tabiki. Sen en iyisi hocalarının dediklerini yap aynen. ve creatin işinide söyle bence hocalarına.

haberleri var kulanma talimatınıda onlar söylediler hatda yani ben aldım dedim onlarda tamam şoyle kullan dediler ama bu proğram bana çok yrucu geldi bilmiyorum 1 aylık proğram belki daha yeni başladım için oldu 2 inci haftadayım bu proğramda biraz daha iyiyim şuanda yorgunluk olarak biraz daha kendime geldim alışma sürecim zor oldu sanırım ilk hafta çok ağrı çektim bide bacak çalışmasında kilo artrdırmaya girdim bildin olü gibi geziyordum agrılardan fln da bu hafta sıkıntı yok ağrılarımda hafifledi hatda ağırlık yine artdırıyımı düye düşünüyorum.

birde merak etdiğim şey bu proğram neye dayalı bi proğram olmuş yanı bana eksiklerini biraz daha dolduralım dediler kolarım gögsüm fln bacaklarım ztn ağır kaldırmakta sorunum yok ama hala gelişme konusunda yetersiz

Son düzenleme:
Back
Yukarı