5 Haftadır Bu diyeti uyguluyorum.

Arkadaşlar diyetisyenin yazdığı listeyi uyguluyorum 5 haftadır. 3 hafta önce gittiğimde yağ oranım %1.4 azalmıştı. 3 hafta geçti tahminim %2 daha azaldı diye düşünüyüorum en son %15.6'ydı Fazla antreman yapmıyorum evde şınav mekik felan okuldan eve evden okula gidiyorum . Programım :
Kalkınca: 1 bardak su
7.00 'de kahvaltı: peynir zeytin 1-2 dilim tam buğday ekmeği bitki çayı 1 tam yumurta
Ara Öğün (10.00) : 200 ml süt ve 2 tam ceviz yanına 3 adet kuru kayısı koyuyuorum
Öğlen yemeği (12.00) : Bazı günler tam buğday sandvich ekmeğinin arasına tavuk veya köfte veya ton balığı. yoğurt veya süt ve salata
Ara Öğün (15.00): 1 porsiyon meyve yanına 10 fındık veya badem (çiğ)
Ara Öğün ( 16.30): 2 Yemek k. yulaf ve yoğurt veya 2 galeta + peynir veya haftada bir sütlü tatlı veya yarım simit + peynir
Akşam Yemeği ( 19.00 ):Tavuk veya kırmızı et + salata + yoğurt + 1 dilim ekmek
Ara Öğün (21.00) 1 prosiyon meyve
Gece yatarken ( 22.00 ) : 200 ml süt

Akşam geç saatte tüketilen meyve genel olarak yağ olarak depolanır..fruktoz şekeri olduğu için gün içerisinde erken saatlerde meyve tüketip akşam geç saatteki antrenman sonrası meyve yerine büyük bi kase yoğurt tüketmen daha iyi olur..

Çok teşekkür ederim ayrıca gece yatmadan önce bir bardak süt bir çay kaşığı bal içilse doğru olur mu

Back
Yukarı