• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 Hafta Oldu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Body_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu vücut adam olur mu?

• Total voters
    226
  • Poll closed .
Beslenmene yardımcı olabilirim .. Sabah kalkar kalkmaz bir ölçek protein 1 saat sonra 4 yumurta beyazı .. Öğlen 250 gr tavuk göğüs eti ve yanında bolca kahverengi makarna .. antreman öncesi bcaa ve antreman sonrası da bir ölçek protein tozu daha ... akşam yemeğinde 250-300 gr tavuk göğsü ye yanındada salata veya haşlanmış sebze ve uyumadan önce de casein(bir tür protein tozu) bir ölçek bu programla hem kas kütlesi kazanır hem kaslarının kaltesini arttırırsın ayrıca kilo aldığın gibi bu kiloyu yağdan değil kastan alırsın aralarda karnın acıkırsa kuru kayısı ve badem ile tok tutarsın kendini ayrıca derinde sıkılışır .. Göğsün zayıf o benimde dikkatimi çekit onun içinde haftada iki kere 3 gün arayla bir göğüs programı yaratabilirsin kendine ters kasları çalıştırarak

ye ye ye ye ye :) beslenme olduktan sonra devamı her zaman gelir

olur olur güzel supplement kullan gainerını eksik etme bol bolda ye ve bol proteinli şeyler ye et süt yumurta v.b +supplement. adam olmıcak vücut yoktur ya ama gainerını söylediğim gibi eksik etme.

olur olur yaşın daha küçük hiç merak etme duzenlı uyku duzenlı yeme dogru bır programla her turlu vücut adam olur yeter ki inan kardesım

Şu anda testo ve gh artışı için hızlı tempo koşu yapıyorum. Bu arada Tek farkettiğim şey en hızlı gelişen kas gurubumun göğüs olması. Ben ne kadar kol istesem de...:)

Hepinize teşekkür ederim.. Boy da 1.67:)

60 kişi olmaz diye oylamış yaw neye göre olmaz diyorsunuz

sen bunları takma kardeşim bol bol ye antrenman yap bak ben ilk başladığımda senden daha

çelimsizdim sağ kolum 26 sol kolum 25,5 tu biliyor musun :D boy 178 kilom 52 di

5 ayda 67 kilo oldum kolum sıcak 35 cm (aslında 8 ay önce başlamıştım ama 3 ay ara vermek

zorunda kaldım )

yane isteyince her vucud adam oluyor sen devam et yılma

Keslenmene çok önem göster kardeş sadece spor kum torbası varken mermere atılan yumruğa benzer.Kemik olayına gelince aile hekiminden supradyn yazmasını iste pahalı bir şey değil daha sağlıklı kilo almanı kas ve kemik gelişiminde aşırı derece yararlı olur

(mümkünse kür'e gir senin vücüdun kasdan önce kemik ve kütle gelişimine ihtiyacı var)

Öncelikle merhaba ,
yaş ((((((16,5)))))) boy 1,63 kilo 48-51.

programımı kendim yaptm ilk 2 ay ısınma:

max sınav
max mekik
max dips
max ters sınav
10dk.yumruk calısma.
10kg 8 tekrar biceps.
kalflar zıplama vs.
önkollar için makas

Beslenmeme hiç dikkat etmedim . calsiyuma baslayalı 1 gün oldu. birde hafta içi yatılı kalıyorum okulda o da çok etkliliyor. 5 haftada ancak bu programla bu kadar oldu.

kol 28.5
onkol 24
omuz 98
bel 66
gogus 91
bacak 42
kalf31

Bu vücut adam olur mu?? Lütfen beni inandıracak bir cevap yazın..
---------------------------------------------------------
güzel kardeşim yaşın 16.5 çok ama çok gençsin bence vucudun henüz gelişme çağında boy 1.63 bu kısa bir boy boy uzamanın durmaması ve vucudunun gelişmesinde gerileme olmaması için sporunda ciddi değişikliğe gitmelisin bence bütün vucudunu çalıştırıp hızlıca kas yapmaya çalışman çok saçma vucuduna olgunlaşması için şans tanı

bence çok iyi beslen bol et ağırlıklı

ve sporu sadece günlük 20kez 30 şnav ve 20dakika koşu olarak sınırla

bence vucudunu zorlama bırak su yolunu bulsun bence 20li yaşlara kadar müsade et boyun uzasın 170-180 arası olsun vucudunun gelişmesi için gerekli enerjiyi çalam boşa kendin kaybedersin unutma

artık tamam ben yetişkinim deyince yaparsın sıkı çalışmalar

umarım yadımcı olmuşumdur kırıcı bişey yazdıysam şimdiden beni affedin.:arrow:

anketine ufak değişiklik yapıp;
düzenli çalışma ve dengeli beslenme ekleyip oyumu ona kullanıyorum :)

bende senin gibiydim soradan evde her gün çalıştım ve vücudumu adam ettim.zayıfsın üstüne düşersen 3-4 ayda karın kasları ve göğüs iyi bir şekile soka bilirsin.birde boyunu uzatmaya çalış kilo her zaman ala bilirsin.

arkadaşlar yeni konu açıp yer işgal etmek istemedim bikaç soru sorucam daha önce hiç vücut çalışmadım sadece çalıştığım iş sayesinde vücudum biraz düzgün şimdi başlamaya karar verdim ama spor salonuna gidecek pek vaktim yok evde yapabileceğim tavsiye edebileceğiniz bi program varmı ? kilo konusundada sıkıntım var zayıfım birazda kilo almam lazım boyum 1.83 kilom 70 bide ölçülere baktım omuz 119 göğüs 95 kol 34 bide kolu sıkarak mı sıkmayarakma yazıyoruz onu tam bilemedim sıkmadan ölçtüm :)

evet. takviyede şart çok zayıfsın buna bağlı olarak kemik ve vücut direncininde zayıf olması normaldir. benim vücudum 4 ayda şekil almaya başlamıştı bu anatomiyle alakalı herkes atıp tutuyor salla onları (:

arkadaşlar affınıza sığınırım yeri değil ama konu açamıyorum niyedir acaba :(

Back
Yukarı