• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 Hafta Oldu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Body_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu vücut adam olur mu?

• Total voters
    226
  • Poll closed .
Keslenmene çok önem göster kardeş sadece spor kum torbası varken mermere atılan yumruğa benzer.Kemik olayına gelince aile hekiminden supradyn yazmasını iste pahalı bir şey değil daha sağlıklı kilo almanı kas ve kemik gelişiminde aşırı derece yararlı olur

(mümkünse kür'e gir senin vücüdun kasdan önce kemik ve kütle gelişimine ihtiyacı var)

Abicim kür derken neyi kastediyorsun. Gainer felan mı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:42 ----------

---------------------------------------------------------
güzel kardeşim yaşın 16.5 çok ama çok gençsin bence vucudun henüz gelişme çağında boy 1.63 bu kısa bir boy boy uzamanın durmaması ve vucudunun gelişmesinde gerileme olmaması için sporunda ciddi değişikliğe gitmelisin bence bütün vucudunu çalıştırıp hızlıca kas yapmaya çalışman çok saçma vucuduna olgunlaşması için şans tanı

bence çok iyi beslen bol et ağırlıklı

ve sporu sadece günlük 20kez 30 şnav ve 20dakika koşu olarak sınırla

bence vucudunu zorlama bırak su yolunu bulsun bence 20li yaşlara kadar müsade et boyun uzasın 170-180 arası olsun vucudunun gelişmesi için gerekli enerjiyi çalam boşa kendin kaybedersin unutma

artık tamam ben yetişkinim deyince yaparsın sıkı çalışmalar

umarım yadımcı olmuşumdur kırıcı bişey yazdıysam şimdiden beni affedin.:arrow:

Vallaha bundan sonra boyum uzar mı bilemem 1,65 66 da kaldı hocam . olsun tavsiyelerin için sağol 5 günden beri koşuyorum. Ve çok iyi bir yönü var. Maç oynarken kesilmiyor insan:)

beslenmen cok eksık gorunuyor. abur cuburdan uzaklas duzenlı beslen ve uykuna dıkkat et . gecelerı yatmadan sütü ihmal etme daha cok gencsın 1 seneye cakı gıbı olursun

Bu arada 5 hafta çok erken olmuş fotograf atıp yorum beklemek için. 5-6 ay bekle kilo al hacimlen sonra yorum bkle bence . Başarılar.

5 haftamı oldu :D

baya calısmıssın gerçekten 5 hafta vay anasını. ADMİNLERİN bu konuda birşeyler yapması lazım artık. bu alanla hiç ilgilenilmiyor. yakında 1 haftalık değişim diye konu baslıgı göreceğiz bune ? kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar farkında değiller 2 tane kol kası yapınca bişey oldu snaılıyor

bide konunun ne zmn açıldığına baksanız hiç fena olmaz hemen laf sokma girişiminde bulunuorsunuz doğru 5 hafta erken anck konu açılalı 6 ay olmuş arkadaştan yeni halinin fotolarını bekliorm ;)

Bir kere bu spor başlı başına sabır ve disiplin sporudur inkar edilemez.Ayrıca üye olurkende siz bize nickname inizi ve fotonuzu yollayın ona göre üyeliğinizi kabul edecez demiyorlar.Sonuçta 6aylık olmayanlar üyelik alamaz diye bişey de yok.Yeni arkadaşların morale ve motivasyona ihtiyaçları olabiliyo bundan doğal bişey yok.Herkes2ay 3ay 5hafta vs. konuların altına, konu açacağına git çalış burada ne işin var demek yerine dostum daha çok çalışmalısın eksiklerin şunlar şunlar dese daha iyi olmaz mı ? Beğenmeyen de yorum atmasın.Kendinizi neden sorumlu hissediyosunuz ?

Ayrıca dostum zayıfsın ve düzenli sağlam bi beslenme ayarlaman şart. İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Back
Yukarı