• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 aylik cilgin degisim.dogal yoldan

tebrikler diyetinizi mesaj atabilirseniz sevinirim :)

tesekkur ederim. Ole belirgin bi diyetim yok yazdim yukari zaten klasik hocalarin soledigi diyet.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:39 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:36 ----------

bence alt göğüs biraz daha çalışıp baklavaları biraz daha belirginleştirirsen dahada kas yapmana gerek yok , şimdikini koru yeter ( tabi oyle bi tabir varsa bilmiyorum )

kesinlikle ole

şimdi dips hareketlerinde ve karin hareketlerinde agir calismalara basladim.ondan sonra fazla yardirmicam:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:39 ----------

iyi toparlanmışsın, birde bel ölçünü yazarsan sevinirim..

VALLA BILMIYORUM BEL OLCUSUNU

bench_OAMA HEDEFIM PROFILINDEKİ ADAM GIBI OLMAK

kollara nasıl onem verıcez acıkcası az tekrar yuksek kılo yapıorum.

bıde her harekette kol calsıyo nerdeyse o yuzden kolu dınlendıremıyoruz fazla.

ondanda ole ince kaldı biraz.

varsa tavsıyen dıkkate alırım

saygılar

bicepste ölçü istiyorsan 21 tekniğini yapacaksın ama kola asıl hacim veren tricepslerdir bunuda unutma ona göre çalış tricepsleri.tricepste hacim için close bench press öneririm hacim içindir birde french press bunlar hacim için olmazsa olmazdır pushdown da yapabilirsin.bench press ez bar ile.

21 tekniği ronnie coleman
https://www.youtube.com/watch?v=uulTh6y3tX8

Son düzenleme:
Back
Yukarı