5 aylık gelişimim sizce nasıl? (fotolu)

İyi veya kötü yorum yapanlara şimdiden teşekkür ederim.

Eklentiler

• 20150120_212106-2.jpg
    20150120_212106-2.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 298
  • 20141224_144529-1.jpg
    20141224_144529-1.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 344
toplamışsın vücudu. kondüsyon iyidir mutlaka biraz beslenme ve ağırlık artırımına git. tabi kütle istiyorsan. ama ince vücut kadınlar tarafından daha tercih edilir bunu da bil ona göre sana tüyo. :)

Anladım abi ama türk kızları kaslı erkek sevmiyorum diyo ama görünce dipleri düşüyo :) amacım bu sporla kız tavlamak değil o yüzden kütle istiyorum bunun için de tavsiyelerine uyucam :)

Oldukça başarılı.Hacim istiyorsanız Ağırlık Kaldırmaya baslamalısınız.Vucuda Bakılırsa yasınızda küçük 16-17 Unutmayın Vücut yapmak bir sanattır.Bence su anki haliniz güzel cok daha iyi yapmak Sizin elinizde.

Beni Sıcacık Şefkati ile Kollarına alan, ihaneti Yalanı Tattırmayan Tek Aşkım Spor.

Bence 5 ay öncesi foto gerçekten 5 aylık değil. Eğer 5 ay öncesine ait ise büyük iş başarmışsın demektir. Özellikle göbek bel bölgesi gitmiş.

O fotoğrafın geçen yaz çekildi ve ben spora 5 ay önce başladım ve vücudumu bu hale getirmek için çok çalıştım inandım ve başardığımıda düşünüyorum ve spor hayatım bir parçası oldu kendimi dahada geliştirmek için çalışıcam yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim :)

Omuzlarımı bu hareketlerle çalıştırdım

Eklentiler

• Dumbbell-Standing-Shoulder-Shrugs-622x485.png
    Dumbbell-Standing-Shoulder-Shrugs-622x485.png
    194,8 KB · Görüntüleme: 378
  • unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 308
Evet omuzlarımı bir tekrar yapamıyacak hale gelene kadar bu hareketlerle çalıştırdım iyi mi kötü bilmiyorum ama sonuç aldım çalışmamdan

Hmmkaç set kaç tekrar yapıyosun? ben 4. Ayımdayım, bugün ölçü aldim ve omuz haricinde her yer en az 3cm artış göstermiş. Bi türlü sonuç alamıyorum ne yapcam nasil yapcam hiçbi fikrim yok

5 set yapıyorum tekrarı belirlemem ben başlarım çalışmaya o dambılları bir kere bile kaldıramıcak hale geldiğimde bırakır 40-50 sn dinlendikten sonra yine aynı şekilde yaparak 5 seti tamamlarım tekrar sayısıyla çalışınca ben pek bi sonuç alamadım şınav barfiks hepsinde bunu uyguladım umarım seninde işine yarar

Back
Yukarı