• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 aylık gelişim (önce-sonra)

Sizce vücudumda daha çok çalıştırmam gereken bölge neresi? tavsiyelerinizi bekliyorum

• omuz

Votes: 17 8,6%
  • göğüs

Votes: 148 75,1%
  • biceps

Votes: 8 4,1%
  • triceps

Votes: 7 3,6%
  • sırt

Votes: 13 6,6%
  • trapez

Votes: 4 2,0%

• Total voters
    197
  • Poll closed .
Bel ölçünde 6 cm büyüme var..Ölçülerinde bir yanlışlık var sanırım..

hayır kullanmadım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:12 ----------

açiş hareketleri enseye pres ve çeneye çekiş bu hareketler üstünde çok fazla durdum özellikler açış

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:15 ----------

triceps üstünde çok durdum setleri arttirdim ve max. agirlikla çaliştim hep biceps üstünde çok durmadım kolları ortaya çıkaran triceps

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:18 ----------

mide ne yalan söyliyim doğru düzgün çalışmıyodum bile doğuştan gelen bişey olsa gerek ama önceden bu spora başlamadan önce bi oturuşta 300 mekik yapıyodum ara vermeden sprda bacakları kendime cekerek çalıştım daha çok

kardeşim ölçülerde bencede bi sorun var kollar 30dan 38olmuş sıcak hali ilemi soğuk hali ilemi soğuksa eğer sıcak hali 40 filan çıkar buda imkansız birşey büyük ihitmal sen 30iken soğuk halde ölçüp 38ide sıçak halde ölçtün soğuk ölç bence onuda 36filan çıkacaktır eminim bide yağ oranın düşmüş belin kalınlaşmış onu nasıl becerdin ilginç bi durum :)

Anlamadığım şey 10 kilo alıyorsun ve yağ oranın düşüyor bu nasıl oldu ya 5 ayda üstelik? 5 ayda 10 kg kas kütlesi yapmadın heralde?

ilk ölçüler;
omuz 105
kol 30
göğüs 90
bel 70
bacak 51
kilo 61
yağ oranı %7,7

suanki ölçüler;
omuz 121
kol 38
gögüs 102
bel 76
bacak 58
kilo 71,1
yağ oranı %5,9

5buçuk aylık gelişimim. yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. teşekkürler.

mrb arkadaşlar bende yaklaşık başlayalı 5 ay oldu fakat yeterli beslenemiyorum idman sonrası amino ve protein alıyorum.. 165 cm boy , 60 kg kilom var acaba ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

Kimsede dememiş o vücudun yağ oranı nasıl %5,9. Ölüm döşeğin desin diyeceğim ama vücudunda yağ gözükebiliyor eğer doğru diyorsan 6 ayda nasıl 10 kg kas kütlesi alıp yağ oranını o kadar düşürdün öğrenmek isterim

tebrik ederim çok güzel bir gelişim sağlamışsın. forumları takip ettiğimiz kadarıyla büyük bir çoğunluk senin gibi karın kasları yapmak için spor yapıyor. o yüzden diğer bölgelerde biraz eksik olabilirsin ama zamanla onlarıda geliştireceğine eminim kimsenin gazına gelip bulk yapacam felan deme bence yavaş yavaş zamana yayarak ve formunu koruyarak ilerle.

after halinin dört dörtlük olduğu söylenemez fakat eskisine göre omuzlarda ciddi gelişme var

Sadece omuz ve baş(kafan) değişmiş :D Spor sana 5 ayda daha güzel bir gülüş kazandımış, diyebilirim.Suplement ek besindir.Günlük yemek ihtiyacını karşıladıktan sonra almalısın.Yani günlük olarak tam anlamıyla beslenmiyorsan bence suplemente gerek yok.Tabi bu benim şahsi yorumum ben böyle düşünüyorum.Karın eskidende var mış ancak kendini biraz düzeltmiş.Anlaşılan gögüs içinde bolca pull-over çalışmıssın.Sana tavsiyem göğüsü düzgün bir hale koyana kadar şınav çekmen olacaktır(kesinlikle nizami olarak çek)...Göğsü şekle koyduktan sonra, presslerde ağır basarak hacimlendire bilirsin.Benden bu kadar bu işi bırakma, daha iyi yerlere gelebilirsin.İyi gidiyorsun...

Son düzenleme:
Omuz 121 cm mi ? Hocam doğru ölçtüğüne eminmisin ? Ya kafan çok büyük yada yanlış ölçü alıyosun bence.

Herkesin ortak kanaatı olarak bencede gögüs calısmaya agırlık vermelısın.Ayrıca bacaklarınıda ıhmal etme sonucta ust govdenı buyutmek ıstıyorsan once bacaklarının buyumesı sart.Bacakların ne kadar buyurse ust vucudunun potansıyelı o kadar artar.

Back
Yukarı