Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ozky dedi:5 ay için iyi bir gelişim ama 2 aylıkken de vücudun sağlammış.Daha önce sporla uğraştın mı bilmiyorum ama temel var yani.Sadece karın kaslarını pek çıkartamamışsın ama diğer bölgeler iyi.Tebrik ederim.Başarılar.
Sebep?GuRGuLa_61 dedi:Bu arada özür unuttum yazmayı ... hiçbir sporcu gıdası almadım almayı da düşünmüyorum![]()
GuRGuLa_61 dedi:BEn biraz araştırma biraz bilgisi olanlardan yardım alarak bu sporcu gıdalarının yararları ve zararları hakkında bir iki bişiler öğrendim...Ama bana herkesişn tavsiyesi olan '' Doğal Besinler'' daha kalıcı bir vücut yaptıgını söylediler..Bende Sporcu Gıdası almamaya karar verdim...
Mr.Optimum dedi:5 ayda güzel vücut yapmışsın özellikle sırtın çok iyi
goldtrapper58 dedi:suplement konusunda sana birşey demiyecegim ancak r4esimler hakkında yorum yapacagım yani normal resim koysan olmazmı gürtuna61 yani ben bu resimlere bakıyorum bakıyorum sanki katolog cekımı olmus burası body sitesi seni kırmak istemem ama üstünü cıkar normal resimlerini koy ozaman bak cok yorum gelecktır
gurgule61 ben sana foruma aykırı bişey koydun demedim sana sadece nasıl resimler koymak gerektigini söyledim eger daha gercekcı daha gercekten sana yardımcı elestırler gelmesini isteyosan eleştireden kastım kotu veya iyi anlamında degil dedigim gibi resimler koyman yanlıs anlama yalnız üslübün biraz sert geldi bana neyse basarılarGuRGuLa_61 dedi:goldtrapper58 dedi:suplement konusunda sana birşey demiyecegim ancak r4esimler hakkında yorum yapacagım yani normal resim koysan olmazmı gürtuna61 yani ben bu resimlere bakıyorum bakıyorum sanki katolog cekımı olmus burası body sitesi seni kırmak istemem ama üstünü cıkar normal resimlerini koy ozaman bak cok yorum gelecktır
Bu Sitenin KAtalog Sitesi olmadıgının farkındayım güzel kardeşim benim ....
Benim bu ay 6. ayım...
Üstüm çıkmış olarak en son demekkki 4.5 aylıkolanındakinde çekilmişim ki onu koymuşum..
Aklım kesti...Solasısın yinede...Ben Daha Çk kol gelişimimi ön planda tutmuşum çünkü en çok gelişme gösteren yerim kol ve sırtım... Yani ... Foruma aYkırı bir şey yok ... hadi eywallaahh!