5 Aylık bir çalışma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
süper set dediğimiz 3 bölgeyi de aynı günde vurma öylemi,bulk dönemi içinde bu uygulanıcak dimi?diğer bölgeler ne olacak bulk döneminde?
Besin olarak ne alınmalı bulk döneminde Protein toz kullanmadan
Bu yaz da definasyon düşünyrm 6 aydır çalışıyrom old. kadarıyla yağ oranınnı en aza indirmek istiyorum, bir dğer ark.cardio olarak önerdi ama beslenme olarak ne yapmalı?

süper set dediğimiz 3 bölgeyi de aynı günde vurma öylemi,bulk dönemi içinde bu uygulanıcak dimi?diğer bölgeler ne olacak bulk döneminde?
Besin olarak ne alınmalı bulk döneminde Protein toz kullanmadan
Bu yaz da definasyon düşünyrm 6 aydır çalışıyrom old. kadarıyla yağ oranınnı en aza indirmek istiyorum, bir dğer ark.cardio olarak önerdi ama beslenme olarak ne yapmalı?
ben bütün vicudun aynı gunde calıstırılmasını destekleyenlerden degılım bu konus cok tartısılır bence henuz gelişmesi gereken bi vicutcu bunu yapmamalı ancak yarısma dzeyıne gelmıs bır vıcut süper set ile ısındırılır ve hacim kaybına ugramaması saglanır.
Beslenmeye gelince kahvaltıda kelly's mısır gevregını onerırım %80 karbonhidratlı mükemmel bir gevrek , onun dısında kzartma, kola, ketcap , mayonez ve ekmek gibi gıdalardan uzak dur bunların yerıne haşlanmıs ve ve protein degerı yuksek besinler sec ; yumurta, tavuk, kırmızı et, ıspanak vb. idmanlardan önce pilav tüketmeni tavsiye ederim bu sana ihtiyacın olan enerji ve karbonhidratı saglyacaktır idman sonrası ise bulabiliyorsan 1 konserve (104G) Light Ton balığı tüket bu da sana gerekli proteini karşılayacaktır, şeker ve tuzdan da uzak durmalısın ;)

Teşşekur ederim, Bana göre sırt ve kanat için en önemli hareket barfix tir nizami bir barfix bu iki bölgeyide cok iyi besler onun dışında dumbell ile oturarak açış, eğilerek açiş, one arm dumbell rows bunlar dumbell ile yapabilcegın basit hareketler.
Teşekkür ederim sırrınızı paylaştığınız için :)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Eklenen resimler resim ekleme kurallarına uygun değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı