• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

5 aylık çalışma sonrası, görüşleriniz önemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1-2 senedir düzensiz bir şekilde ağırlık çalışıyordum fakat son 5 aydır düzenli olarak ve supplement desteğiyle biraz şekillenmeye çalıştım, forumda bu konuda çok bilgili ve iyi tavsiyeler verecek arkadaşlar var, sizce bende eksik olan yerler nereler, bana tavsiyeler de bulunabilirmisiniz. böyle bir forumda tavsiye almak benim için çok önemli.

Eklentiler

• CIMG2358.jpg
    CIMG2358.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 1.019
  • CIMG2353.jpg
    CIMG2353.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 781
  • CIMG2342.jpg
    CIMG2342.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 1.057
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1-2 senedir düzensiz bir şekilde ağırlık çalışıyordum fakat son 5 aydır düzenli olarak ve supplement desteğiyle biraz şekillenmeye çalıştım, forumda bu konuda çok bilgili ve iyi tavsiyeler verecek arkadaşlar var, sizce bende eksik olan yerler nereler, bana tavsiyeler de bulunabilirmisiniz. böyle bir forumda tavsiye almak benim için çok önemli.

Biraz daha acıklama yaparmısın 5 ay once olculerınız neydı sımdı ne oldu ? Ayrıca Tam olarak ne kullandıgınızıda Acıklarsanız Sevınırız....

5 ay için iyi bir vucut tbrklerthums:

vücut yağ oranın fazla , bel bölgen kalınlaşmaya müsait beli inceltmeye çalış cardiyo yap biraz ,şekillenmeye başlamış vücudun ancak beslenmen yanlış sanırım.

Merhaba, yaşım 29, boyum 1.72. 5 ay önce kol ölçüm : 32'ydi , şimdi 37. supplement olarak protein tozu, n.o-xplode ve cellmass kullandım. 5 ay önceki kilom 79'du. şimdi ise 70 kiloyum. önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler

Yağlı bir vücudun olmasına rağmen karın kasları ortaya çıkmış. Göğüs de şekle girmiş. Sırt-kanat eksik, belde yağlanma var. 1-2 ay kardio ve ağır sırt çalışması ile ideal fit bir vücut olabilir. Sırt ve bel dışındaki yerler gayet iyi.

eğer istersen yağ yakıcı kullanabilirsin bu sayede karın ve göğüs kasların daha havalı bi görünüm kazanır bu arada vücudun iyi bir vücut tricepslerin farkedilmniyorum biraz triceps çalışırsan çok güzel olur

Yağ yakıcı kullanıp başarılı olanlar var, fakat bu ürünler çoğu zaman kilo verdiremiyor ya da verdikdikleri kilonun 2-3 katını aldırabiliyorlar.

bence beslenmeni düzene sokup bu kış biraz daha kalınlaş yaza doğru düzgün ve sağlıklı bir diyet+cardio programı ile çok iyi olursun

nedense bacak fotoğrafları yüzde birlik bir oranla yansıtılıyor ve sizde yüzde 99'luk bölümdesiniz...
bacak vücudun en büyük kas gurubu olmasına rağmen birçok kişi es geçiyor olması ilginç...Kolu 50 santim olan arkadaşların bile bacakları üst bölgesine oranla, kürdan gibi kalması çok komik bir görüntüye neden oluyor...
en büyük kas gurubu olması ne anlama geliyor, küçük bir araştırma ile öğrenebilirsin...

Orantı olarak anormal gelen bence belirgin bi yer yok.

önerim biraz daha kütle yapıp (80 kg) daha sonra definasyona girebilirsin(75kg)

boyunna gayet ii gider bence 75 kg.

Başlık resim ekleme kuralları gereği güncellenmediği için kilitlenerek yoruma kapatılmıştır!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı