5 aydır gidiyorum çok az geliştim

sa arkadaşlar biz arkadaşlarla 4-5 kişi birlikte ilk 4 ay haftada 4 gün 5. ay haftada 3 gün olacak şekilde spor yapıyoruz . hepimiz çok az geliştik . güçlenmeye güçlendik mesela bench press te 10 kiloda zorlanırken 30 kilo kaldırıyoruz şimdi ama görüntü olarak özelliklede omuz acayip az gelişti . beslenmemize ilk ay dikkat ettik ama sonra hiç etmedik beslenmeye dikkat etmemek bu kadar etkir mi ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tebessüm gösterdim okuyunca güzel kardeşim.yanlış anlama beni ama beslenme beslenme bende bu hatayı çok önceden tekrarlardım fakat şuan tek bir felsefem var oda spor yapsamda yapmasamda beslenme beslenme beslenme anlatabilmişimdir umarım.

zeki insanlar aklini daha zekileri baskalarinin aklini yani tecrubelerini kullanir. bence buraya boyle sorular sormak yerine, youtube da baya videol var. onlari incele, hedefine cok daha kisa surede ulasirsin. eger sorun genelse, emin ol ayni soru daha once baskalari tarafindan sorulmustur ve cevaplanmistir.

youtube'da video izlemesi çok uzun sürüyo diye açtım beslenmeden dolayı olduğunu billiyodumda bu derece etkiyo mu gerçekten diye merak ettim

Back
Yukarı