5.Ay ve Supplement Kullanımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zer0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zer0

Üye
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 5-6 aydır düzensiz çalışıyorum.Son 2 ayım sadece düzenli o yüzden sadece şu son 2 ayda güzel bi gelişme yakaladım.Bundan önce sadece Syntha-6 kulanmıştım.Şimdiyse Protein,bcaa ve creatine kulanmayı düşünüyorum.Sizce amino asit mi alayım bcaa mı yoksa her ikiside mi ?

Aklımdakiler sadece

Optimum Whey Protein
Optimum Creatine

BCAA veya Amino markaları konusunda bilgim yok pek.Sizin önerebilieceğiniz bcaa veya amino ve creatine nelerdir ?

Şimdiden teşekkürler.

Eğer body geçmişin sadece 6 ay ve bunun sadece 2 ayı düzenliyse bence sadece protein tozu yeterlidir. Bu kadar erken supplementlere yüklenirsen vücudun gerçekten bir farklılığa ihtiyaç duyduğu zaman ne yapacaksın öyle düşün.

Merhaba Tun4 e katılıyorım.
biranda yuklenme protien tozu guzel baslangıc olur. iyibeslenitsen ve gelisimin devam ederse kretin eklersyorum in.

Bcaa hakkında bilgi forumda var ama dogal yollarla alamayacın maddeleri icerir. Antreman sonrası kullanmısıtım ama senin acele etmemen gerek diye dusnu

düzenli vg sporunu yaptığınız süre şuanlık sadece 2 ay çok erken önce düzenli beslenmeye çalış eğer düzenli beslenmeyi az aksattığın olursa şimdilik protein tozu kullanırsın

Aralarım genelde 1 ay çalış 1 hafta ara ver,3 hafta çalış 1 hafta ara ver 1.5 ay çalış 2 hafta ara ver gibi oluyordu.Şuan 2 aydır düzenli yapıyorum ve ciddi etki görüyorum.Bunun öncesi de 10 yıllık basketbol geçmişim var.Protein tozunu alıcam fakat yanına amino veya creatine de alsam mı diye düşünüyorum ? Spor geçmişim de göz önünde bulundurulursa yine erken mi olur ?

Aralarım genelde 1 ay çalış 1 hafta ara ver,3 hafta çalış 1 hafta ara ver 1.5 ay çalış 2 hafta ara ver gibi oluyordu.Şuan 2 aydır düzenli yapıyorum ve ciddi etki görüyorum.Bunun öncesi de 10 yıllık basketbol geçmişim var.Protein tozunu alıcam fakat yanına amino veya creatine de alsam mı diye düşünüyorum ? Spor geçmişim de göz önünde bulundurulursa yine erken mi olur ?
merhaba
Etkisini gecmisinizle degil guncel durumunuzla goreceksiniz. bence 1 ay kullanıp creatin ekleyebilirsiniz.

Back
Yukarı