5*5 3*5 VE FULL BODY KARIŞIĞI BİR PROGRAM

arkadaşlar merhaba 5*5 i bitirdim 3 aylık süreci epey de etkisini gördüm.full body hoşuma gittiği için bir program tasarlıyorum 5*5 ten 3*5 ten biraz biraz alarak artı ve eksilerini sizlerin fikirleriyle şekillendirmek istiyorum.ağır mı olur gereksiz mi gerekli mi fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim saygılar sunarım.
program A B A SONRADA B A B şeklinde döngüsel oalcak.

Adsız.jpg

5x5 e başladığın ağırlıklar aklındıysa önerim şu olur
5x5 e başladığın ağırlıklar ile bu sefer 5x10 yaparak ağırlık arttırmaya çalışmak
kasları tamamen doyuran bir sistemdir daha önce 5 tekrar yaptığın bir ağırlıkla şimdi 10 tekrar yapacaksın
sinir sisteminde hazır pozisyonda olacak bu ağırlıkları daha önce kaldırdığın için

5x5 e başladığın ağırlıklar aklındıysa önerim şu olur
5x5 e başladığın ağırlıklar ile bu sefer 5x10 yaparak ağırlık arttırmaya çalışmak
kasları tamamen doyuran bir sistemdir daha önce 5 tekrar yaptığın bir ağırlıkla şimdi 10 tekrar yapacaksın
sinir sisteminde hazır pozisyonda olacak bu ağırlıkları daha önce kaldırdığın için
O zaman 5x5 ı 5x10 şeklinde düzenleyebiliriz demi

O zaman 5x5 ı 5x10 şeklinde düzenleyebiliriz demi
bu bahsettiğim sistemi uygulamak için öncelikle 5x5 uygulayıp program tıkanana kadar devam etmek gerekiyor
program tıkandıktan (yani ağırlıklar artmadıktan) sonra 5x5 başlangıç ağırlıklarımız ile 5x10a geçilebilir
burdaki amaç daha önce sinir sisteminin tanımış olduğu ağırlıklar ile daha fazla tekrar yaparak kas gelişimini maksimum seviyeye çıkarmak

Back
Yukarı