4x12 / 3x10 hacim için iyi midir ?

Hacim için program yapıyor ama 4 set 12 tekrar barbell curl tekniğini kullanıyorsunuz.Göğüs ile omuzda temel hareket seçtiği hareketleri piramite çevirmiş ama genede bence bacak , sırt , biceps antremanları hiçte hacimlenmeye yönelik değil.Hacimlenmede aslında 10 tekrarı geçmesen bence çok daha yararı olur yani orda dumbell pullover nasıl 10 tekrar verdiyse , diğer bazı hareketleride 10 a düşürse ve göğüste üst göğüse yüklenmek yerine dumbella bench press yapılmayıp halterle benc press piramit girilse temel olan hareketi piramit girmek o güne daha uygun olabilir.Ne kadar vücudunu görmeden yorum yapsamda üst göğüs yerine benc yüklenmek daha iyi olur.

Yağ oranın az gibi , hacimlenmeye yönelik bir programla daha belirgin yapabilirsin göğüsleri , göğüsler zaten belirginmiş , kaslarını her zaman farklı yöntemlerle zorlamalısın ki verim alasın.Her 1,5 ayda program değiştir , senin antremanında ilk yorumunda hangi gün hangi bölgelerini girdiğini göremedim ama bir göğüs antremanı önericem.

-Bench Press 12-10-8-6-4
-Dumbbell Fly 12-10-10-10
-Incline Barbell Press 10-8-6-4
-Cable Crossover 10-10-10
-Dips 10-10-10
Göğüs için bu programı uygulayabilirsin hacimlenmeye yöneliktir.
Burdanda bu programı uygulayan üyeyle iletişime geçebilirsin , https://www.bodyforumtr.com/vbforum...ma-rehberi-videolu-ornek-programli-58406.html hacim için konu açmıştı detaylı bilgi vardır.Ben bi ara uyguladım , dipste ağırlık 10kg alarak başlarsan verim bomba :D Üst göğüs tavan yapıyo..

Back
Yukarı