elimdeki dymatize whey bitmişti, denemek için dün bunu aldım. Dymatize'ın üzerinde BCAA'nın dağılımı yazıyordu yalnız bunda belirtilmemiş. O pek hoşuma gitmedi..
ürünün içinde ek olarak creatine monohydrate da var.arkadaşın enerjisine bu etki göstermiş olabilir.şaşırmamak lazım.daha önce nitro tech gibi ürünler kullanmayan birisi için enerji patlaması söz konusu olabilir![]()
nereden kaça aldınız,şu an 160lira civarı,
dymatize iso100 müydü, dymatizeye devam edebilirdiniz,iyi protein
ürünün içinde ek olarak creatine monohydrate da var.arkadaşın enerjisine bu etki göstermiş olabilir.şaşırmamak lazım.daha önce nitro tech gibi ürünler kullanmayan birisi için enerji patlaması söz konusu olabilir![]()
hayır elimdeki dymatize elit gourmet idi, iso 100 değil. iso 100 şu an piyasada yok zaten.
whey phasei 120 tl'ye aldım.
Bu arada bu şu ana kadar gördüğüm en ilginç kıvama sahip protein tozu. çok koyu. ayrıca şekeri tatlandırıcısı da yok denecek kadar az. bizim damak zevkine uyacağını hiç sanmıyorum. içerken zorlanılabilir.
su ile tüketmen kana daha hızlı karıştıgı için daha faydalı olacaktır
Merhaba bu ürünle ilgili kilo artısından çok bahsedilmiş. Ben de salondaki hocamın tavsiyesi ile aldım ve su anda kilo vermeye çalışıyorum (bu arada bayanım). daha önce nitrotech kullanıyordum. Sizce kullanmam sakıncalı mı. Beslenmeme dikkat etsem de kilo aldırır mı?