42 kilo verildi.(24 ekim 2009-15 temmuz 2010 arası) bundan sonra ne olacak??

kardeşim haklısın bu iş tamamen beyinde ve irade meselesi 10 gündürde ssigarayı bıraktım yemeğe çokşükür sarmadım.

bir tekmil l carnitine kullandım ama:) az biraz hile yaptım yani.

Kilolardan kurtulmak bir yana, iyi bir kondisyona sahip olmak bile bir daha kilo almamak ve sporu bırakmamak için yeterli bir neden. Tekrar rahat nefes alabilmek çok güzel. Kondisyon egzersizlerini bırakmayı hiç düşünmüyorum.

Carnitine'i zayıfladıktan sonra bu siteden öğrendim. Zaten bu sıcaklarda zayıflamak için ek bir desteğe de gerek yok. Bol efor ve egzersiz yeterli. Mayıs-Haziran-Temmuz'da işleri askıya alıp, bütün gün spor yapmıştım. İşler biriktiği için bu ay sporu azalttım. Eylül'den itibaren tekrar v.g.'ye başlamayı düşünüyorum. Protein tozu kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım, kalıcı etki yapıp yapmadığından emin olamadım ancak onbeş yıl önceki gibi beslenecek vakitte olmayacak gibi. Gerçi boğazımıza düşkün olduğumuzdan ve beslenme sorununu çözeriz herhalde :lol::lol::lol:

arkadaşım gerçekten seni tebrik ediyorum hem azmin hem iradenden dolayı , bende çok kilo alıp verdim hayatımda 2 kez kilo verdim ve aynılarını geri aldım 20-30 kilodan bahsediyorum , şimdi tekrar 20 kilo verdim allahtan 3 ay oldu dengedeyim bence dengeden kalmanın tek çıkar yolu spora devam ve önceki gibi sert bir diet degil daha kolay bir diet programı olabilir die düşünüyorum

mütiş bi başarı ,azim sayesinde bende 5 ayda 118 kgden 87-86 civarına indim
şuan deri kalınlığı ve sarkmalar var ama zamanla fitleşecez inşş.

arkadaşlar l carnitine desteği ile yaptığım cardio bacak ve karın egzersizlerinden olumlu tepkiler almaya başladım üst karın kaslarım belirginleşmeye başladı. altlardaki gerginliğide hissediyorum. ayaktayken hiçbir yağ görüntüsü yok fakat oturduğum ufak katlanmalar oluyo. sıkı antrenmanla bunlarıda yok edeceğimi düşünüyorum. yoğun kardio ve karın çalışmam ocak sonuna kadar devam edecek eğer cesaret edebilirsem 1 kaç fotoda ekleyebilirim :D

arkadaşlar l carnitine desteği ile yaptığım cardio bacak ve karın egzersizlerinden olumlu tepkiler almaya başladım üst karın kaslarım belirginleşmeye başladı. altlardaki gerginliğide hissediyorum. ayaktayken hiçbir yağ görüntüsü yok fakat oturduğum ufak katlanmalar oluyo. sıkı antrenmanla bunlarıda yok edeceğimi düşünüyorum. yoğun kardio ve karın çalışmam ocak sonuna kadar devam edecek eğer cesaret edebilirsem 1 kaç fotoda ekleyebilirim :D

Tebrikk ederim büyük başarın için yeni fotoğrafları merak ediyoruz. İnşallah biz de senin gibi oluruz... L-carnitine benim için de çok etkili geliyor performan artıp yağ yakımı artıyor....a32kafa_

abicim azmini takdir ettim. bence sizin gelişmenizin en güzel yanı ilk fotoyla son fotoyu yanyana koyunca açıkca gözüküyor.

gercekten helal olsun karndaki yağlanma herkesin sorunu bende 15 kilo verdimm ama karın aynı karın :) 3-4 cm anca küclmültür yağ katmanı hala var

Forumda Sizin Gibi Çok İnsanlar Var kilo veren karın bolgesınde bıraz yaglanma olabılır eyer karın calısıp karına onem verısenız gececegını dusunuyorum olmadı en son çare yag yakıcıyı onerebılırım benım gorusum

tebrik ederim sağlam irade varmış yemeği seven birinin diet yapmasındaki zorluğunu bilirim bende 2 ay önce 98dim şuan 86 yım ve devam ediyorum 6 kilom kaldı umarım başarırım

aynı mide sorununu bende uzun süre yaşamıştm sarkık diğil ama tutp çekince elastikimsi bi deri bunun için çok ugraştım çok mekik çektm ama dewam ettiğinzde okadarda faydasnı görcenizi sanmıorum 3 yıl önce 40 kiloya yakn kilo verdm ben bu sorunu çözerken beslenme düzenmden tüm hayvansal içerikleri kaldırıp sadece has zeytn yagı badem fındık ve ketentohumu kullandm ve yarrarını hala görüorum tavsiye ediorum

Inan ayni dertten bende müzdaripim yaş 29 kg 102 boy 1.80 bana şu işin sirrini söyle

herkese selamlar 24 ekim 2009 tarihinde 130 kiloyken radikal bir karar alarak (pazartesi başlayıp salı bitenlerden değil:) beslenme düzenimi değiştirdim. Haziran ayına kadar haftada 6 günlük kardiyo antrenmanları yaptım.

Bu süreçte sabah kahvaltılarım standart olarak tam buğday gevreği, öğlenleri tavuk şiş yada yarım deileri alınmış tavuk, akşamları ise tavuklu sebze yemekleriydi.

1 hazirandan itibaren vg ye başladım. Kardiyo süresince hiç kas kaybı olmadı. şuanki değerlerim.

Pantolon 62 bedenden 52 bedene düştü.

boy:1.87
kilo:92
yağ:12 kilo
kas 44.5 kilo

bile bile yaptığım yanlışlar ise aşırı diet kola ve sigara tüketmekti.

Aslında zor olan koruma sürecine geldim. Bu durumda nelere dikkat etmeliyim?

Birde karın bölgesinde tam bir düzleşme olmuyo incede olsa bi yağ katmanı var. Daha önceden aşırı kilolu olduğum için bu duruma mahkummuyum yoksa bunun için bir çare varmı? Herkese şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada eklediğim fotolar ilk halimden son halime doğru olup son fotodan 3 kg daha zayıfım

inan ayni dertten bende müzdaripim yaş 29 kg 102 boy 1.80 bana şu işin sirrini söyle

benm vücutta olan şuydu kiloyu verirken herkezde olan takıntı bendede vardı agır işkence gibi bi kardio yapardm ve agırlıklı mekik çekerdim bi gün farkettim midenin ön taraf bomboş ama oturunca bel kısmında katlanma var tmm bu sefer beslenmeyi değiştirdim tüm kuruyemişlerden her gün bi miktar yiyip ara ögünlerde ve sabah ögle yemeklerinde zeytin yagı bi kaşık içiorum mekik çekmeyide bıraktım eskisine oranla ciddi bi yol katettim

Yag oranim oldukca dustu kas oranimida oldukca arttirdim. Yag yakmaya calisirken kas yapmaya calismak son derece zor bir is su anda iyi gidiyo sigarayi bitaktim cok zorlamaya basladi

Sigarayı bıraktığım 2 hafta oldu henüz yemeğe içmeye sarmadım :)
44.7 0lan kas ağarlığım 52 ye çıkmış aynı makineyle ölçüm yapıldı. Temmuzda kısmet olursa yine foto yükleyeceğim

Back
Yukarı