42 kilo verildi.(24 ekim 2009-15 temmuz 2010 arası) bundan sonra ne olacak??

Herkese selamlar 24 EKİM 2009 tarihinde 130 kiloyken radikal bir karar alarak (pazartesi başlayıp salı bitenlerden değil:) beslenme düzenimi değiştirdim. haziran ayına kadar haftada 6 günlük kardiyo antrenmanları yaptım.

bu süreçte sabah kahvaltılarım standart olarak tam buğday gevreği, öğlenleri tavuk şiş yada yarım deileri alınmış tavuk, akşamları ise tavuklu sebze yemekleriydi.

1 hazirandan itibaren vg ye başladım. kardiyo süresince hiç kas kaybı olmadı. Şuanki değerlerim.

pantolon 62 bedenden 52 bedene düştü.

boy:1.87
kilo:92
yağ:12 kilo
kas 44.5 kilo

Bile bile yaptığım yanlışlar ise aşırı diet kola ve sigara tüketmekti.

Aslında zor olan KORUMA sürecine geldim. Bu durumda nelere dikkat etmeliyim?

Birde karın bölgesinde tam bir düzleşme olmuyo incede olsa bi yağ katmanı var. daha önceden aşırı kilolu olduğum için bu duruma mahkummuyum yoksa bunun için bir çare varmı? herkese şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada eklediğim fotolar ilk halimden son halime doğru olup son fotodan 3 kg daha zayıfım

Eklentiler

• foto.jpg
    foto.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 1.421
  • suubuu.jpg
    suubuu.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 1.282
  • IMG_0414.jpg
    IMG_0414.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 1.377
  • 36234_131516723543212_100000546544406_261200_3548262_n.jpg
    36234_131516723543212_100000546544406_261200_3548262_n.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 1.461
Tebrik ederim.42 kilo vermek için büyük bir azim gerekiyor.

Bildiğim kadarı ile yeni kilonun vüduna adaptasyonu 5-6 ay sürüyor.(Yanlışım var ise lütfen düzeltilsin)Bu kadar azim sonrası tekrar kilo alacağınıza da inanmak istemiyorum.O yağ katmanı bende de var ne yazik ki.Forumda da çok konuşulmuştu.Ne yazik ki biraz daha kilo vermekten başka yapacak bir şey de yok.

tebrik ederim, müthiş değişim olmuş gerçekten. Kilo verirken aynı egzersiz ve diyeti yapmanıza rağmen kilo vermenin durduğu dönemleriniz oldu mu? olduysa nasıl aştınız?

Ocakbaşındaki ilk resmin bence konuyu tam 12'den vurmuş :))) gerçekten güzel başarı tebrikler...

tebrik ederim, müthiş değişim olmuş gerçekten. Kilo verirken aynı egzersiz ve diyeti yapmanıza rağmen kilo vermenin durduğu dönemleriniz oldu mu? olduysa nasıl aştınız?

açıkçası 3-4 defa bu oldu. Bunu aşmanın tek yolu yılmadan devam etmek. bu dönemlerin sonundada genelde hızlı olarak kilo verdim. İnsan nefsine dayalı her işin başlangıç ve bitiş noktası beyindir. Vücut bu direnci kırmak için inaılmaz oyunlar yapıyo.

Size tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle tartılardan uzak durun, kilo kaybınızı tartıdan değil kıyafetlerinizden anlayın.

Bu konuda en kötü olanıda kıyafetleirnizi sizin değil, sizi kıyafetlerin seçmesi :D

Son düzenleme:
Karın bölgendeki sorun tamamen yağ olmayabilir ben de 35 kilo verdim karın bölgem hala çok kalın ama çok azı yağ sırf deri bendeki sarkıkda değil ama elimle çekince uzuyor lastik gibi zamanla geçer herhalde

Gerçekten Muhteşem... Tebrik ediyorum... İnşallah hedefinize en hayırlı bir şekilde ulaşırsınız... :)

tebrikler bende zamanında 118 kg den 67 kg ye duştum. şuan 80 kg yım yag oranım çok az. sızde benım gıbı kardıo ve body i eyer bırakmazsanız ve saglıklı beslenmeye devam edersenız yvas yavas vucudunuzdan yaglar gıder kasta artış olur. başarılar dılıyorum.

maşallah diyelim gerçekten büyük başarı inşallah böyle bozulmadan devam edebilirsin..

benim durumumda aynı senin gibi yakında bende resimlerle destekli bi çalışma yapacağım

110 kg dan 3 ay içinde 99 kg düştüm daha devam ediyorum...

maşallah darısı basımıza benim sormak istedigim duzenli vucut olcumu yaptınımız

mesala kol genisligi böbek cevresi gibi eger ölcüm yaptıysanız burda yazabilirmisiniz yanı ilk ay sonucları 3 ay sonucları gibi

herkese yeniden selamlar. fotoları eklediğimden beri 5 kilo daha verdim. 1 kilosuda kas olarak gitmiş ne yazıkkı :( şimdi artık vg ye tam olarak başlıyorum.

Bir sorum olacak. kalçam aşırı küçüldü. otururken kemiklerim batıyo. forumda kalça kaslarını geliştirmeye yönelik hareketler pek bulamadım öenrilerinizi bekliyorum.

herkese yeniden selamlar. fotoları eklediğimden beri 5 kilo daha verdim. 1 kilosuda kas olarak gitmiş ne yazıkkı :( şimdi artık vg ye tam olarak başlıyorum.

Bir sorum olacak. kalçam aşırı küçüldü. otururken kemiklerim batıyo. forumda kalça kaslarını geliştirmeye yönelik hareketler pek bulamadım öenrilerinizi bekliyorum.
Bacak çalışırken kalçalarında sıkılaşır merak etme.Poponda yağ kalmamıştır ondan kemikler batıyodur.Bide kardio dan vg ye geçtiysen beslenmede proteinlere biraz daha önem vermeni tavsiye ederim.Yoksa kas kaybı yaşarsın.

Ocakbaşındaki fotografını görünce altı ay önceki halimi görür gibi oldum. Çalışmalarının devamını dilerim. Ancak işin kolay kısmını bitirmişsin çünkü kas inşa etmek zayıflamaktan çok daha zordur. Benim için 47 kilo vermek 5 kilo kas inşaa etmekten daha kolay oldu. Linkteki mesajımdan [ https://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-nankor-bir-spor-mu-t27934p2.html?&highlight=body+nank%F6r ] onbeş yıl önce başlayan v.g. geçmişimi görebilirsin.
Benim de şu an karın bölgemde kalın bir deri katmanı var , herhalde zamanla normale döneriz.
Diyet ve sporu dengeli yapıp zayıfladıysan, tekrar kilo almazsın. Ben iki haftada bir eski günlerdeki gibi sabahtan gece yatana kadar dilediğim şeyi fazla fazla yiyorum. Bir sonraki gün bünyem iki günü dengeleyecek şekilde az yemek istiyor. Beden ve beyin artık yeteri kadar yemeye fazla yememeye alıştı bundan sonra kolay kolay kilo almam. Benzer bir denemeyi sen de yapabilirsin.
3 kilo daha verirsem üç yıl önceki halime dönmüş olacağım, havaların sıcak olması kilo vermeyi hızlandırıyor. Fırsat bu fırsat kilo verebildiğimiz kadar verelim.
Kilo vermek için spor salonuna gidecek vakti olmayan arkadaşlara evde yapılabilecek; şınav, mekik, ip atlama vs. gibi bilinen egzersizlere ek olarak, BURPEE, gölge boksu, tekme (front kick), komando dansı, gibi egzersizleri de yapmalarını ve yağ yakabilmek için hareketleri olabildiğince hızlı yapmalarını tavsiye ediyorum. Kas inşası için ise [ https://www.bodyforumtr.com/antreman/kas-insasi-icin-en-iyi-tekrar-araligi-a142.html ] antreman şeklini tavsiye ederim.
Site yöneticilerine tavsiyem, çalışarak kilo vermeyi başarmış ya da kas inşa etmiş arkadaşların gelişimlerini ayrı bir forum başlığı altında toplamalarıdır. Böylece olumsuz düşünen ve hevesi kırılmış arkadaşların motivasyonu kolaylaştırılmış olur.

Back
Yukarı